eDreams
Volledig restitueerbaar voor 16-06-23
Agoda.comUS$ 141
Skyscanner.com
Beoordeeld op 18 oktober 2021

Mooie gerenoveerde badkamer met stortdouche, en prettige bedden. De bar beneden was ook gezellig ingericht.
De hele gevel van het hotel was alleen ingepakt met gaas, wat niet was gecommuniceerd. Er was ook sprake van een balkon dat door de werkzaamheden helemaal niet begaanbaar was.
Een tweede ding was het ontbijt. Hier leek alles of op of bijna op. De tafels waren op, de borden waren op, het brood raakte op, de koffie raakte op, het geduld van het personeel met de gasten was op. Er stond de hele tijd een lange rij voor de koffie-automaat, waardoor mensen ook nog niet bij de sapautomaat en de broodjes konden. De inrichting was volkomen inefficient. Daar kwam nog bij dat de dame die het overzicht had hier de gasten de schuld van gaf (die kwamen op hetzelfde moment en bleven te lang zitten). Echt waardeloos.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 30 juli 2021 via mobiele applicatie

Eenvoudig hotel wel op een unieke locatie. Ideaal als je bv naar een van de waddeneilanden gaat is direct bij de veerboot. Is wel allemaal erg eenvoudig. Stevig geprijsd voor at er geboden word. Het is om te overnachten prima maar dat is het dan ook. Zou er niet aanmoeten denken om hier bv meerdere dagen te verblijven.

Kamertip: Het is er allemaal eenvoudig. Zoek je dit dan zit je hier goed. Wil je iets van luxe zoek dan iets anders.
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 12 april 2020

We wilden er 1 nachtje tussen uit ondanks coronatijd. We hadden duidelijk te horen gekregen wat er anders zou zijn dan anders. Onze fietsen konden in de berging, die wel heel erg vol stond, dus die van ons er maar bij gepropt. Kamersleutel in het kluisje, dus konden zo naar binnen. Ontbijt zou op de kamer zijn en aanvulling konden we halen in bij de receptie... Prima geregeld zo. Helaas geen extra beleg er in, en wel een leeg bolletje.. en een bolletje met ham.... dat is dan wel heel erg jammer als vegetariër.... Voor ons een paar minpuntjes: er zijn nauwelijks stopcontacten in de kamer. Tegenwoordig moet alles opgeladen, maar nog belangrijker. Mijn echtgenoot slaapt met een CPAP. We hebben van bedkant geruild en de wekkerradio eruit moeten trekken. En nog was er geen plek voor de mobiel en de fietsaccu's...
Wij vonden het matras erg zacht...
Wel was er een prachtig uitzicht, op het water, op de boot naar Texel, het voelde als vakantie

Kamertip: Kies een kamer aan zee kant, dan heb je echt wat te zien
Datum van verblijf: april 2020
Beoordeeld op 21 december 2019 via mobiele applicatie

We wilden graag een 3 persoonskamer. Dat was geen probleem. Kamer waa compact voor 3 maar ruim genoeg. Alles was keurig en netjes. Er was ook heel goed schoongemaakt. Bed lag prima (ben lang rugpatiënt geweest). Ik miste in de kamer een mapje met prijzen van de bar beneden + wat er in de buurt te doen viel (bezichtigen, restaurants, musea, tijden overtocht Texel enz) . (Dit lag deels wel bij de bar achterin. Maar op de kamer heb je iets meer rust om het door te kijken.)
Prettige overnachting gehad. Ontbijt was ok.

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 7 oktober 2019

Wat was voor mij ok:
De matras van het bed en het restaurant van de hotel...ohhh ja en de uitzicht naar buiten,zee en Texel .

Wat is voor mijn minder goed geweest: Of...bijna het zelfde of slechter, want toen heb ik een ruimere kamer en met balkon gekregen en nu niet.
De meubilair, stoelen, lampen van de kamers, verouder en ook de verlichting in de kamer, waren voor mij slecht. Ik kon savonds met licht aan, alle lichten ook nog, slecht mijn werkstukken voorbereiden
Het geluid van de ventilatie in het toilet was heel irritant, mogelijk door de harde wind(?)
Raam Vd kamer kon volgens mijn niet geopend worden.
Ik vond mijn kamer, klein, was geen 86,€ waar ondanks de ontbijt.
Ik kon geen handdoek voor de vloer in de douchruimte vinden wel andere handdoek geplaatst wel zonder.
Ik vond heel vervelend dat deingang naar mijn kamer 113 via ....een trap , laatste stuk, allen te bereiken was!! Ook niet eens gevraagd of ik slecht ter been of....was, jammer.

Kamertip: Als je minder valide bent , geen kamer 113 ivm trap lopen
Datum van verblijf: oktober 2019