Frits

Gastvrij

Beoordeling van Bar Hotel Cape Horn
4,0 van 5 bollen5 sep 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een klein maar erg gastvrij hotel. Beetje gehorig. Goed geslapen en een heerlijk ontbeten. Eigenaars altijd tijd voor n praatje. Buurtbewoners ook. Vlakbij het dorp en uitgaansbuurt. Gezellig.............

Datum van verblijf: september 2020
0.5 km van Bar Hotel Cape Horn
0.8 km van Bar Hotel Cape Horn
Een “drijvend hotel” in het centrum van Den Helder, gelegen aan de doorgaande weg naar de TESO (boot naar Texel).
0.4 km van Bar Hotel Cape Horn
3.7 km van Bar Hotel Cape Horn
    1.8 km van Bar Hotel Cape Horn
    Meer hotels in Den Helder bekijken
    Beoordeeld op 22 juli 2019

Super geweldig voor mij en mijn zoon(14) super verblijf gastvriendelijk een dikke 10 goed ontbijt mooie schone kamer alles aanwezig ga beslist weer heen, als ik nog eens naar den helder ga wat zeker de bedoeling is een aanrader

Datum van verblijf: juli 2019
    Beoordeeld op 6 september 2018

Twee nachtjes geboekt.
    Heel gemoedelijk en top gast vrouw en heer. Zeer goed ontbijt en Andre (eigenaar) gaf goede tips om een verblijf in Den Helder nog aantrekkelijker te maken.
    Leuk uitzicht op de haven, dicht bij het centrum.
    Prima bedden. Voor deze klasse een echte aanrader.

Kamertip: Wij hadden Kamer 3 en heeft eigen toilet en douche
    Datum van verblijf: september 2018
    Beoordeeld op 27 juni 2017 via mobiele applicatie

Heerlijke rustige plek Den Helder, je kijkt uit op het water vanuit de ontbijtzaal. Het hotel ligt dicht bij het centrum, haven met restaurants en station. De gastheer en vrouw en zijn erg spontaan, verzorgen een heerlijk ontbijt en hebben mooie en schone kamers.

Datum van verblijf: juni 2017
    Beoordeeld op 22 december 2016 via mobiele applicatie

Eenvoudige kamers met een goed bed. Daar gaat het om. Aparte WC en badkamer die door meerdere gasten gebruikt kunnen worden. Kleine TV en gratis wifi. Schoon. Het ontbijt is uitstekend! Minpunt is de gehorigheid maar heb lekker kunnen doorslapen.

Datum van verblijf: december 2016
    Beoordeeld op 21 december 2016

Cape Horn is goed, schoon, leuk en de mensen zijn zeer open.
    ====met andere woorden als je naar Den Helder gaat en je moet overnachten: een super plek om de nacht door te brengen.
    En als je geen tijd hebt om te ontbijten: dan zetten zij een ontbijt-tas neer.

Kamertip: rustig en mooi
    Datum van verblijf: december 2016