We hebben heerlijk gegeten de gerechten waren uitstekend bereid. Eén minpuntje: Muziek stond ietsje te hard.
Beste 802tinekek,
Bedankt voor je lovende bericht over onze keuken!
Ik neem je feedback wat betreft de muziek graag mee.
Met gastvrije groet,
Team 4711
Dit restaurant deed mee met de amusetour van Den Helder. Het was ons 1e restaurant. De entree is wat donker en sluip door maar als je Het restaurant binnenkomt, zie je dat het ererg sfeervol uit ziet. Dit is onder andere ook gedaan door kleine verhogingen. Alles was goed voorbereid, de glazen wijn stonden al op de bar ingeschonken. Het was heel druk ook met gewone gasten. We Kregen mooie rose en een heerlijke amuse die bestond uit een zalmsalade waarop je indien gewenst nog een beetje Citroen kon doen. Een lekkere start.
Beste Jeteket,
De Amusetour vonden wij ook erg gezellig! Voor wat betreft de entree zijn we mee bekend en neem ik graag mee als feedback.
Bedankt voor de lovende complimenten.
Veel liefs, 4711
Op de menukaart staat paling met suikerbrood, een wat bijzondere combinatie vond ik. Toch maar besteld om het te ervaren. Moet toch bekennen dat het een prettige ervaring was, smaakte bijzonder goed. Een aanrader wat mij betreft. Het hoofdmenu en de bediening waren ook prima.
Helaas een klein minpuntje was de muziek, die was wat ons betreft net te hard. Het was (bijna) niet mogelijk om met de tafelgenoten te communiceren. Gelukkig was een kleine hint naar de bediening voldoende om het niveau iets aangepast te krijgen.
Kortom, gezellige gegeten in een leuke omgeving.
Theo K,
Bedankt voor je feedback, en bedankt voor je lovende complimenten over onze bediening en keukenteam.
We nemen je opmerking over de muziek graag mee :).
Met gastvrije groet,
team 4711
Super leuke tent! DJ, vriendelijk team, lekker bitter garnituur,prachtige tent! perfect om een drankje te doen! Tot gauw
Beste Sightsee405775,
Bedankt voor je recensie, fijn dat onze DJ in de smaak viel. We proberen het iedere avond een geslaagde avond voor onze gasten te maken.
Graag zien we je snel weer.
Veel liefs 4711
Ik was best sceptisch toen ik hier met mijn collega's binnenkwam. Had echt zo'n posh-te-dure-tent gevoel. Maar niets bleek minder waar. Ja, het kan goedkoper, maar...
Eerst even een dikke pluim voor de service. Ik als amputee loop altijd tegen mijn beperking aan in restaurants omdat ik met slechts één arm niet goed mijn gerecht kan snijden. Met mijn partner geen probleem maar met mijn collega's voel ik me dan toch bezwaard. Hier werd in de keuken echter gelijk meegedacht en kreeg ik zelfs mijn gamba's in stukjes gesneden, helemaal top dus!
Ten tweede hoef je maar naar de bediening te kijken en ze staan bij je tafel om je bestelling op te nemen. Dus ook dat is echt goed geregeld.
En tot slot was het ook nog eens super lekker, wat maar weer aantoont dat ik niet te vroeg conclusies moet trekken. Kortom: ik kom zeker nog een keer als ik in de buurt ben!