“Stoom”
Beoordeling van Restaurant Stoom

Restaurant Stoom
Geclassificeerd als nr. 7 van 73 Restaurants in Den Helder
8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig plekje aan het water.
Meedenkend personeel mbt het eten en drinken. Fijn ontvangen.
Aanrader is broodplank deluxe!

Enigste minpunt is de stoeltjes buiten, deze zaten hard en hadden niet allemaal een kussentje.

Het is zeker een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2020
restaurantstoom, General Manager van Restaurant Stoom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2020

Bedankt!
Voelt u zich de volgende keer vrij om het personeel naar een kussentje te vragen. We regelen dit graag voor u!

4 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super ontbijt, gewoon heel lekker en rijkelijk! Service vriendelijk en robuust. Mooie historische plek!

Datum van bezoek: augustus 2020

Dank Ard-Jen!

1 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima restaurant met een heerlijk terras, goede en zeer vriendelijke bediening, erg lekker eten, kortom: alles goed!

Datum van bezoek: juli 2020

Leuk Wouter!

30 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens een bezoek aan de musea op Willemsoord hier de lunch gebruikt. Zeker geen tegenvaller. Prima lunchgerechten voor een redelijke prijs.

Datum van bezoek: juli 2020

Bedankt Arthur!

28 januari 2020 beoordeeld

Hier wel gezellig gezeten voor een lunch. Vanaf de grote parkeerplaats achterom kan je via de museumingang binnendoor het restaurant bereiken. Merkwaardig was dat de tomatensoep een volle kom is, maar dezelfde tomatensoep als 12 uurtje slechts 3/4 gevulde kom??. Het broodje beenham bleek een broodje camembert te zijn met wat verdwaalde stukjes beenham meegesmolten. Voor de high-tea wordt een pot heet water op een glazen comfort gezet, maar zonder lichtje zodat een poosje later de tweede kop lauw is. Ook had de bedienste een zware dag blijkbaar. De gestoffeerde fauteuils vond ik wel weer aardig.

Datum van bezoek: januari 2020
restaurantstoom, Manager van Restaurant Stoom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2020

Beste mevrouw,
Dank voor uw reactie en beoordeling. Hierbij onze reactie. Het 12 uurtje bestaat uit drie items: 2 belegde broodjes en een kommetje soep. Met elkaar is dit 1 lunchgerecht. Hierom is de soep niet volledig gevuld omdat het anders teveel voor een persoon is.
U schrijft dat het broodje beenham camembert bleek te zijn. Het is echter brie en beenham zoals ook op de menukaart vermeld staat en de beenham heeft hierin de overhand.
Waarschijnlijk heeft u bij uw buren, die een high tea genoten, gekeken en gezien dat het theelichtje uit was. Wij hebben het op dat moment waarschijnlijk niet gezien en we hebben uw buren er niet over gehoord anders hadden we het hersteld.
We hebben uw beoordeling door ons team laten lezen en dien er ons voordeel mee.
Wendy Houdijk

Reizigers die Restaurant Stoom bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland

In Restaurant Stoom geweest? Deel je ervaringen!