4 personen bekijken dit hotel
Priceline
travelup.comUS$ 213
AlgotelsUS$ 219
Beoordeeld op 16 mei 2022

Een appartement dat voelt als een thuis ver weg. Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers. Veel oog voor details en de kleine dingen die je ontzettend welkom laten voelen. Een aanrader! Dit hotel staat in onze top 3 van leukste en meest bijzondere hotels!

Datum van verblijf: mei 2022
Zoku International, Other van Zoku Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2022

Hi, tahbremen,

Million thanks for your kind words and high score! It's a win for us to hear that you enjoyed Zoku with all the details. Thank you for sharing your experience with us.

Hopefully, you will decide to visit us soon again! We will be happy to welcome you back :)

Veronica

Beoordeeld op 29 april 2022

Verassing van mijn man ivm ons 10 jarig Huwelijk.
Genoten van het struinen door de stad en een bezoek aan Carré. Geweldig idee om te logeren in het Zoku hotel, met parkeerplaats. Ons eigen Tiny House. Geweldig personeel. Zo vriendelijk. Wel appart dat er veel talen gesproken worden maar zo weinig Nederlands. Heerlijk gegeten zowel ontbijt als dinee.
En wat een geweldig matras en topper.
Zou graag weten waar die vandaan komen.
Kortom, we komen zeker terug.
Dank je wel allemaal. Het waren een paar Geweldige dagen. 💖

Datum van verblijf: april 2022
Zoku International, Other van Zoku Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2022

Hi 244hannekew,
We truly appreciate your beautiful and kind words. It's fantastic to hear that you and your husband enjoyed your stay with us. With all the details, and appreciation for our staff. I will pass the message to the team! Thank you! Hopefully, you will decide to visit us soon again! We will be happy to welcome you back! :)
Veronica

Beoordeeld op 27 maart 2022 via mobiele applicatie

De ligging is geweldig, zeker ten opzichte van Carré. De kamers zijn net, voelen aan als een 1 persoons studentenappertement. Alles zit erin op een klein vloeroppervlakte. De badkamer laat wat schimmelvorming zien aan de douchewanden, maar de douche is lekker.
Het matras is aan de zachte kant en de kussens zijn flinterdun. Het is een hotel waar vooral veel jongere mensen verblijven. Bij het inchecken wordt niks uitgelegd, nergens op de kamer staat de code voor de wifi vermeld. Ook was ons niet duidelijk hoe uit te checken. Daar kunnen nog wel wat punten verdiend worden.
Het ontbijt is zeer uitgebreid.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 22 oktober 2021

In ZOKU is het bed geen uitgangspunt van de hotelkamer. Dat design is prachtig en het -tot in de puntjes- doorgevoerde concept is briljant. De lounge voelt als een huiskamer, het personeel is oprecht vriendelijk. Je loopt zo naar het centrum en de metro. Ik ben er twee keer met mijn dochter geweest en we komen zeker terug.

Datum van verblijf: oktober 2021
Zoku International, Overig van Zoku Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 februari 2022

Hi there,

Thank you for taking the time to write a lovely review.

We really appreciate it and are so happy to hear that your experience at Zoku was a good one!

We cannot wait to welcome you at our living room :)

Can

Beoordeeld op 23 juli 2021 via mobiele applicatie

Fijne, ontspannen sfeer. Het dakterras is heerlijk en de wijn meestal goed. Het personeel is
erg vriendelijk en erg attent. Het is hier soms erg druk, waardoor het lastig kan zijn om een plekje te bemachtigen. Al met al een fijne plek om te lunchen of te werken.

Datum van verblijf: juli 2021
Zoku International, Other van Zoku Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Hi Christa, bedankt voor deze fantastische review! Heel fijn om te horen dat je fan bent van onze Rooftop Terrace en ons aanbod aan wijn. Hopelijk tot binnenkort! Cheers, Steffie