Afgelopen nacht geslapen in Hotel V. De lobby ziet er netjes en gezellig uit. Je kan je bagage achterlaten bij de receptie dat is wel fijn, echter is er geen controle op van wie welke tas is dus kan iedereen je bagage meenemen.
De sleutel van je kamer mag het hotel niet uit maar moet je inleveren bij de receptie wanneer je de stad in gaat. Bij het ophalen van je sleutel hoef je je niet te legitimeren maar geef je alleen je kamernummer door en krijg je zo je sleutel. Beetje apart.
De kamers zijn klein maar praktisch ingericht, het bed sliep prima en de badkamer heeft alles wat je nodig hebt. Wel zijn de kamers gehorig, het is een oud pand natuurlijk dus dat is logisch.
Het ontbijt was lekker, verschillende müsli en granola, vers fruit, yoghurt, broodjes, croissantjes etc. Het beleg was wel wat beperkt in keuze. Qua koffie is er een pot die gezet wordt, dat was jammer.
De locatie is wel top want je bent met tram 4 zo in het centrum en het is nog geen 10min. lopen naar koninklijk Carré, wat voor ons een pre was voor het uitzoeken van dit hotel.
Al met al een prima hotel voor een nachtje, maar wij gaan er niet snel naar terug.