Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk voor een drankje”
Beoordeling van Bar Basquiat

Bar Basquiat
Geclassificeerd als nr. 1.486 van 4.619 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 17
Gegevens restaurant
14 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek om een drankje te drinken en het personeel was erg vriendelijk. Hadden alleen de cobb salad voor lunch en die was zijn prijs van bijna 10 euro totaal niet waard. Letterlijk droge harde kip en wat gesneden tomaatjes en komkommer een eitje en advocado en saus zonder smaak. Dus gezellige borrel plek but don't go for the food.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Scott D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 46 beoordelingen

9 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas was ons bezoek op deze prachtige zonnige dag geen succes.

Wellicht was de bediening vandaag niet in de beste vorm. Eerst kreeg ik na lang wachten een verkeerd drankje en later en broodje BLCA ( a 8,95) wat gewoon niet te eten was. Stokbrood keihard en niet weg te krijgen. Het was zo slecht dat ik het heb terug gestuurd naar de keuken!
De serveerster vond het niet nodig om te weten wat er mis mee was en bracht het gerecht ongeïnteresseerd terug.
Eenmaal bij het afrekenen vroeg de jongeman achter de bar of het had gesmaakt. Ik gaf aan dat ik het broodje had terug gestuurd en de serveerster hiervan op de hoogte was. De jongeman vond het kennelijk normaal en vroeg wederom niet wat er mis mee was. Ik mocht wel gewoon de gehele rekening betalen inclusief een broodje waar ik niets van heb gegeten. Helaas een teleurstelling rijker en jammer dat het personeel ook geen feedback wil als een klant niet tevreden is.

Datum van bezoek: september 2016
1  Bedank San M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 maart 2016 beoordeeld

gewoon fijn dat er steeds meer leuke zaken in de buurt komen. Prima kaart en mogelijkheden. Het terras neemt echter wel veel te veel plek in. Blij dat ik er niet boven woon.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank eelcod253
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2016 beoordeeld

Was met zoon vergeten te eten. Waar kan dat dan nog in Amsterdam om 23.00? Bij Basquiat, wat mij betreft. Prima burgers en ditto ipa bier, rauwkost en frites van zoete aardappelen.

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jeroen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar weken geleden al een broodje gegeten om te verkennen. Zeker goed genoeg om vervolgens met m'n meisje een biertje te drinken. Zo gezegd zo gedaan. Leuke bar met buiten ruim terras met heaters. Bediening goed en veel keuze aan biertjes en bijbehorende snacks/hapjes. Blijkbaar was het fust op en dat kwam de attente ober ons tussendoor vertellen. Hou ik van. Wij komen hier zeker terug en zullen niet de enige zijn. Als je twijfelt om hier naar binnen te gaan, dan gewoon wel doen!

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank baksteenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bar Basquiat bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Bar Basquiat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding