Ondanks de regen op Tweede Pinksterdag een geweldige tocht gemaakt met onze Amerikaanse gasten op ... meer lezen
Afgelopen zaterdagmiddag 05 juli een twee uur durende vaartocht gedaan op De Stern.
Schip kwam keurig op tijd aan bij de steiger van de Hermitage.
Weer zat mee dus het dak was open en de zijkanten van het schip ook.
We werden verwelkomt door schipper Joris.
We hadden een lunch gereserveerd en die werd later opgehaald aan de Prinsengracht.
Was van hoge kwaliteit.
Met een fles champagne erbij kwamen we niets kort.
Route was geweldig, eerst door het centrum van Amsterdam en dan via Artis naar het binnen IJ.
Daarna bij het Centraal Station afgezet.
Wij hebben al meer een boottochtje door de grachten gedaan maar dit was veruit de beste.
Dit was dus niet de eerste en laatste keer.
Wij komen zeker terug.
Afgelopen zaterdag een onvergetelijke middag op het water doorgebracht op salonboot De Lieve. Eerst werden we opgehaald bij het geweldige, prachtig gelegen hotel Boat&Co en daarna volgde een vaartocht over het IJ en door de grachten met een heerlijke lunch, een bezoek aan het Grachtenmuseum en dat alles onder de enthousiaste leiding van schipper Diederik!
De tafel was gedekt, een driegangen lunch werd met een aantal stops opgehaald bij verschillende restaurants. Een groot compliment aan de organisatie van Private Boat Tours (Phaidra) die werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Een aanrader!
Het was een onvergetelijke ervaring. Zeer luxe boot met een uitstekende gids. Absolute aanrader. Koffie, thee biertje. Even naar de wc? Alles kan. Aanrader is om langs Artis te gaan.
Gisteren onze verloving gevierd op de Belle Epoque. Een schitterende boot van alle gemakken voorzien.
Dank voor de goede service zowel voor als tijdens de tour!
Een onvergetelijke middag mede dankzij jullie!
Beste Rogierw620,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn te horen dat jullie vaartocht zo geslaagd was.
Hier doen wij het voor :-)
Veel geluk samen!
Private Boat Tours
Wat een geweldige ervaring! Make a Wish mocht een wens uitvoeren waarbij ons wenskind graag wilde varen door de Amsterdamse grachten. De keuze voor Private boat tours was na het zien van de foto's snel gemaakt. En wat een een mooie ervaring hebben we gehad. Een heerlijke High tea maakte het geheel af.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Speciale dank voor schipper Matthijs die ook nog even langs Artis voer zodat we de olifanten en giraffen nog even konden aanschouwen. SUPER!!
Beste Monique,
Dank voor jullie mooie review. Wat ontzettend fijn te horen dat tocht zo geslaagd was.
Wij zullen uw bericht ook laten lezen aan Matthijs, zal hij leuk vinden. De Bakkerswinkel die de High Tea heeft verzorgd en aangeboden zullen wij ook laten weten dat jullie genoten hebben.
Wij zijn erg blij dat wij aan deze wens hebben mogen bijdragen!
Private Boat Tours
Wat een ervaring! Prachtige boot, een ervaren schipper en heerlijke drankjes aan boord.
Speciaal voor vrienden uit het buitenland een rondvaart gemaakt en die hebben echt genoten!
Beste Vin1990,
Super dank voor uw reactie. Fijn te horen dat jullie zo genoten hebben. Hier doen wij het voor :-)
Graag tot een volgende keer.