Hans en Marc de zingende schippers en niet alleen dat was mega geweldig ook alles wat ze over ... meer lezen
Persoonlijk hebben we een tour gekregen van Diederik( op de blauwe KINboat) . Het was een klein ... meer lezen
Genoten van de lichtjesroute, inclusief Gluhwein en warme Choco voor de kids. Kleine groep, dus intiem sfeertje en persoonlijke aandacht van de gediplomeerde gids Harry Maarse. Echt een aanrader!! 75min met interessante weetjes door Amsterdam dobberen. (...maar ga NIET met P+R GVB, wat een drama!)
Beste OviBoes,
Fijn om te lezen dat u een fijne tocht heeft gehad, ik zal uw complimenten doorgeven aan Harry.
Het Kinboat Team
Ondanks dat onze boot uitviel en we een latere rondvaart hadden was het zeer geslaagd. Dylan vertelde leuke feitjes over bezienswaardigheden in Amsterdam en over de kunstwerken onderweg.
Hi Sabine,
Jammer van het technisch defect maar toch fijn om te lezen dat u genoten heeft.
Het Kinboat Team
Ruud de Schipper was geweldig!! Maar wat een VRESELIJK ASOCIALE ORGANISATIE. De meiden die daar werken hebben werkelijk geen fatsoen in hun donder!
Beste Biba,
Ontzettend jammer dat u zo'n vervelende ervaring met Kinboat heeft ervaren. Wel fijn om te lezen dat onze schipper Ruud zijn best heeft gedaan.
Soms zijn er omstandigheden waarop we geen invloed hebben en gaan er helaas dingen niet zoals gepland.
Onze excuses hiervoor.
Het Kinboat Team
Leuke avondtour door de grachten. Leuke jonge gidsen en stuurman met goede uitleg. Gluhwrin, koffie. Thee en chocomel inbegrepen. Leuke losse sfeer. Dekentjes voor over de knieën i.v.m. de halfopen constructie. Goede ervaring.
Hi RobbieS1141,
Vriendelijk bedankt voor uw review, we zien u graag terug tijdens de zomermaanden.
Het Kinboat Team
Ondanks de regen toch een hele leuke boottocht gehad met goede uitleg van Harry, lekkere glüwein en pepernoten.
Beste Ria,
Fijn om te lezen dat u ondanks de regen toch heeft genoten. We hopen u dan ook weer terug te zien misschien tijdens een heerlijke warme zomerdag.
Kinboat Team
Hele leuke en gezellige light festival tour gehad met Kinboats. Onder leiding van "Hansie en Marc".
Leuke en goede info bij de kunstwerken. Gebracht met een grap. Kleine gezellige en heel belangrijk electrische boot.
Kortom super!!!!!
Beste Escape35392100517,
Fijn om te lezen dat u een mooie tocht heeft gehad onder leiding van onze "zingende schippers".
Wij hopen u snel weer terug te zien voor een mooie zomertour.
Bedankt voor uw review.
Met vriendelijke groet / Kind regards,