Frank H
Zeist, Nederland

Overnachten om bij Mr Porter te kunnen eten

Beoordeling van W Amsterdam
4,0 van 5 bollen21 mrt 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
The Foxy Stay Menu was het arrangement waar je diner bij Mr Porter kan nuttigen in een hotelkamer en daar kan overnachten. Valet Parking (eur 60 per nacht) is het warme welkom bij het hotel. Wij hadden gekozen voor upgrade naar cool corner Exchange suite; daarmee heb je lekkere ruime kamer met diner tafel met uitzicht naar naar de stad (anders kans dat je je uitkijkt op atrium). Prachtige kamer, heerlijke douche en vooral lekker eten. Ook nog aan de overkant massage gedaan (ruimte is in renovatie, dus beetje rommelig, maar massage zelf was uitstekend). Wij hebben genoten
Datum van verblijf: maart 2021
Jens Lehmkuehler, Other van W Amsterdam, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 26 apr 2021
Hi 194frankh,

Thank you so much for your fantastic review!

I am happy to hear that your experience at W Amsterdam has exceeded your expectations, and we're looking forward to your return sometime soon!

All the best,
Jens

JENS LEHMKÜHLER
EXECUTIVE ASSISTANT MANAGER in charge of Rooms / W AMSTERDAM
W Amsterdam, Spuistraat 175 / 1012 VN Amsterdam, The Netherlands +31 6 24 80 61 05 / E: jens.lehmkuehler@whotels.com
EXPLORE WHAT’S NEW / NEXT AT W AMSTERDAM
Hotel Exterior at Night
4.0 km van W Amsterdam
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Voor perfecte locatie en beetje verwennerij kom je naar de W. Prachtige moderne kamers, leuke rooftop bar. Duur en decadent. Zal niet iedereen passen. Heerlijke bedden. Chique ontbijt. Wij hebben genoten. Doorgaans duur, gedurende pandemie zijn er aanbiedingen.

Datum van verblijf: september 2020
Jens Lehmkuehler, Other van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2020

Hi Solong1963,

Heel erg bedankt voor uw positieve en eerlijke recensie! Wat fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad bij W. Wij hopen u nogmaals welkom te kunnen heten in de toekomst!

Jens

JENS LEHMKÜHLER
EXECUTIVE ASSISTANT MANAGER in charge of Rooms / W AMSTERDAM
EXPLORE WHAT’S NEW / NEXT AT W AMSTERDAM

Beoordeeld op 9 juli 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel moeten jullie zeker eens doen!! Wij hebben enorm genoten van alles luxe en gastvrijheid. Ook de wellness is zeker de moeite waard! Prachtige kamer met een heerlijk bed! Alles was perfect!!❤️

Datum van verblijf: juli 2020
Remco van Kamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2020

Hi paulienc2018,
Reuze bedankt voor uw verblijf in ons hotel en zo fijn om te lezen dat jullie volop genoten hebben. Een mooiere review dan die van u kunnen we ons niet wensen. Oh yeah!
Het hele team van W Amsterdam hoopt u snel weer een keer te mogen verwelkomen. We kijken hier nu al naar uit.
All the best,
Remco/ GM W Amsterdam

Beoordeeld op 12 maart 2020

Zaterdag 7 maart in W hotel geslapen . Wat een belevenis , super lounge op 6e etage hier ingescheckt . Een glaasje champagne erbij en zeer vriendelijk personeel . Kamers van allerlei snufjes voorzien en schoon ! Ontbijt subliem , aparte hapjes vis groenten en fruit en van de kaart een egg royal met zalm besteld . Verrukkelijk. Wat een gaaf trendy hotel . We komen zeker terug

Datum van verblijf: maart 2020
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2020

Hi Ria L,

Bedankt voor uw leuke review! We zijn erg blij om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf bij ons. We hopen dat we u snel mogen terug verwelkomen!

Nogmaals bedankt.

Beoordeeld op 11 februari 2020

Ik ben zeer tevreden van de W hotel keten.

Al gelogeerd in de W Barcelona, New York. En nu ook Amsterdam.
Eenzelfde goede service ontvangst en vertrek liep zeer vlot.
Kamers zijn zeer netjes en modern, op de hoogte van de laatste trends. Rooftop bar was zeker een aanrader wij hadden geluk met het mooie weer!

Super ligging vlakbij het centrum en voor de ladies ook vlakbij de Bijenkorf!

Staan ook open om info te geven over de leukste bezienswaardigheden voor jou leeftijdscategorie!

Zoals altijd, tevreden, ik kom terug!

Datum van verblijf: september 2019
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2020

Hi lauradl8768HW,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te schrijven over uw verblijf bij W Amsterdam.

We zijn erg blij om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad en willen u bedanken voor de complimenten.

We hopen dat we u snel mogen terug verwelkomen. Voor vragen of verzoeken voor de toekomst, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Beoordeeld op 12 januari 2020 via mobiele applicatie

Lekkere cocktails gedronken.Ruime keuze. We kregen er citroenwater bij en diverse soorten noten. Zaten heerlijk in de stoelen te genieten van het uitzicht. Bediening perfect. Buiten was het te koud, naar je kon er wel foto's maken.

Datum van verblijf: januari 2020
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2020

Hi EllenL1268,

Bedankt voor je leuke review en je bezoek aan W Lounge! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten, we hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen!