Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 664
PricelineUS$ 664
Hotels.comUS$ 664
WHotels.comUS$ 662
TravelocityUS$ 664
TripadvisorUS$ 664
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.497)
Beoordelingen filteren
1.497 resultaten
Waardering van reizigers
769
308
196
123
101
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
769
308
196
123
101
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.497 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Voor perfecte locatie en beetje verwennerij kom je naar de W. Prachtige moderne kamers, leuke rooftop bar. Duur en decadent. Zal niet iedereen passen. Heerlijke bedden. Chique ontbijt. Wij hebben genoten. Doorgaans duur, gedurende pandemie zijn er aanbiedingen.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Solong1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jens Lehmkuehler, Other van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2020

Hi Solong1963,

Heel erg bedankt voor uw positieve en eerlijke recensie! Wat fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad bij W. Wij hopen u nogmaals welkom te kunnen heten in de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Jens

JENS LEHMKÜHLER
EXECUTIVE ASSISTANT MANAGER in charge of Rooms / W AMSTERDAM
W Amsterdam, Spuistraat 175 / 1012 VN Amsterdam, The Netherlands +31 6 24 80 61 05 / E: jens.lehmkuehler@whotels.com
EXPLORE WHAT’S NEW / NEXT AT W AMSTERDAM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2020 via mobiele applicatie

Dit hotel moeten jullie zeker eens doen!! Wij hebben enorm genoten van alles luxe en gastvrijheid. Ook de wellness is zeker de moeite waard! Prachtige kamer met een heerlijk bed! Alles was perfect!!❤️

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank paulienc2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco van Kamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2020

Hi paulienc2018,
Reuze bedankt voor uw verblijf in ons hotel en zo fijn om te lezen dat jullie volop genoten hebben. Een mooiere review dan die van u kunnen we ons niet wensen. Oh yeah!
Het hele team van W Amsterdam hoopt u snel weer een keer te mogen verwelkomen. We kijken hier nu al naar uit.
All the best,
Remco/ GM W Amsterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2020

Zaterdag 7 maart in W hotel geslapen . Wat een belevenis , super lounge op 6e etage hier ingescheckt . Een glaasje champagne erbij en zeer vriendelijk personeel . Kamers van allerlei snufjes voorzien en schoon ! Ontbijt subliem , aparte hapjes vis groenten en fruit en van de kaart een egg royal met zalm besteld . Verrukkelijk. Wat een gaaf trendy hotel . We komen zeker terug

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Ria L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2020

Hi Ria L,

Bedankt voor uw leuke review! We zijn erg blij om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf bij ons. We hopen dat we u snel mogen terug verwelkomen!

Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groet,
remco.vankamp@whotels.com
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2020

Ik ben zeer tevreden van de W hotel keten.

Al gelogeerd in de W Barcelona, New York. En nu ook Amsterdam.
Eenzelfde goede service ontvangst en vertrek liep zeer vlot.
Kamers zijn zeer netjes en modern, op de hoogte van de laatste trends. Rooftop bar was zeker een aanrader wij hadden geluk met het mooie weer!

Super ligging vlakbij het centrum en voor de ladies ook vlakbij de Bijenkorf!

Staan ook open om info te geven over de leukste bezienswaardigheden voor jou leeftijdscategorie!

Zoals altijd, tevreden, ik kom terug!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank lauradI8768HW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2020

Hi lauradl8768HW,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te schrijven over uw verblijf bij W Amsterdam.

We zijn erg blij om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad en willen u bedanken voor de complimenten.

We hopen dat we u snel mogen terug verwelkomen. Voor vragen of verzoeken voor de toekomst, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Met vriendelijke groet,
remco.vankamp@whotels.com
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2020 via mobiele applicatie

Lekkere cocktails gedronken.Ruime keuze. We kregen er citroenwater bij en diverse soorten noten. Zaten heerlijk in de stoelen te genieten van het uitzicht. Bediening perfect. Buiten was het te koud, naar je kon er wel foto's maken.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank EllenL1268
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RemcoVanKamp, General Manager van W Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2020

Hi EllenL1268,

Bedankt voor je leuke review en je bezoek aan W Lounge! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten, we hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
remco.vankamp@whotels.com
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken