Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi feestje”
Beoordeling van De Heeren van Aemstel

De Heeren van Aemstel
Geclassificeerd als nr. 108 van 325 Nachtleven in Amsterdam
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
Nuttige informatie: Rolstoeltoegang, Toiletten, Trappen / lift
10 januari 2018 beoordeeld

Het was super gezellig tijdens oud&nieuw en er hing een leuke sfeer! Bedankt en tot de volgende keer!

Datum van activiteit: januari 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank lizadelana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

4 - 8 van 26 beoordelingen

22 oktober 2017 beoordeeld

De Heeren van Aemstel ligt in het uitgaansgebied rond het Rembrandtplein. Het is een fijne plek voor een goed feest. Het personeel werkt hard.

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank DHdeWit79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuke bar. Erg leuk ingericht en gebowg ruimte om publiek te ontvangen maar je hebt altijd het gevoel van een huiskamer concert. Livemuziek was top!

Datum van activiteit: maart 2017
Bedank sjoerdb461
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2017 beoordeeld

Een erg leuke tent met live muziek, erg leuke mensen aanwezig en personeel is vriendelijk en correct het aanraden waard!

Datum van activiteit: februari 2017
Bedank Marvin M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
14 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een gezellig drankje en dansje kun je hier prima terecht! De avond dat wij hier waren was het niet zo gigantisch druk dat je rug tegen rug staat... wel zo prettig.
Prijzen zijn "Amsterdams" dus niet zo goedkoop als buiten de grote stad maar dat is Amsterdams eigen.
Leuk om met je avondje stappen naar toe te gaan!

Datum van activiteit: februari 2017
1  Bedank rorymeijer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Heeren van Aemstel bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In De Heeren van Aemstel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding