Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijn restaurant ”
Beoordeling van Restaurant RED

Restaurant RED
Geclassificeerd als nr. 209 van 4.591 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 28
Keukens: Frans, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Grachtengordel
Beschrijving: Restaurant Red is met haar unieke concept, kreeft en tournedos, dé hotspot in hartje Amsterdam en brengt u een warme ‘Parijse’ ambiance. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht de nieuwe Spiegelstraat kruist, is het restaurant al vijf jaar een must voor culinaire liefhebbers van kreeft, tournedos, champagne en mooie wijnen. Red is befaamd om haar gastvrije bediening, informele ambiance, vriendelijke prijzen en hoogstaande kwaliteit. Graag verwelkomen wij u in Restaurant Red! Onze keuken is van maandag t/m woensdag van 18:00 tot 23:00 uur geopend, donderdag t/m zaterdag van 18:00 tot 24:00 uur en op zondag van 17:00 tot 23:00 uur en daarmee uitermate geschikt voor de late eters.
21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De soep en de kreeft zijn hier altijd heerlijk. De bediening is attent, vriendelijk en professioneel. Prijs/kwaliteit klopt hier zeker.

Bedank Dutchwithdog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.196)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 1.196 beoordelingen

9 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Tot laat kunt u hier kreeft en biefstuk eten met heerlijke patatten en salade.
Diverse voorafjes en toetjes.
Er zijn diverse goede wijnen op de kaart en het is leuk om te zitten. Veel spiegels, goed zicht.
De bediening is attent en servicegericht.
Bespreken aan te raden.

Bedank marcv677
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PatriciaDSilva, Manager van Restaurant RED, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 mei 2018

Beste Marc,

Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je er van genoten hebt.

Vriendelijke groet,
Team RED

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Restaurant Red worden alleen voor -en hoofdgerechten van kreeft & tournedos geserveerd.
Prachtige wijnen op wijnkaart voor goede prijzen.

Bedank Raifah G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PatriciaDSilva, Manager van Restaurant RED, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2018

Beste Raifah,

Dank je wel voor je feedback! We zijn er g blij om te lezen dat je een fijne avond gehad hebt in ons restaurant.

Met vriendelijke groeten,
Team RED

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld

Nadat we het tijdens een eerder bezoek wat minder hadden getroffen, was het bij de herkansing helemaal geweldig. We hebben heerlijk gezeten, gegeten en gedronken.
Onze waardering voor RED is hierdoor volledig geRED!!!
Dank u wel en graag tot een volgende keer!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Klaas-Dekker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PatriciaDSilva, Manager van Restaurant RED, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 maart 2018

Beste Klaas,

Dank je wel voor je feedback en voor de herkansing! Wij zijn erg blij om te horen dat u het leuk en lekker vond.

Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Team RED

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2017 beoordeeld

Ik was hier met de gehele familie (8 personen) op uitnodiging van mijn nichtje. Hoewel er tijdens ons bezoek het een en ander fout ging, werd het mij door datzelfde nichtje verboden om dit restaurant een matige beoordeling te geven.
Het moet gezegd worden dat het een gezellig en leuk restaurant is. Spiegels in verschillende maten en uitvoeringen geven het interieur een ruimtelijke uitstraling.
Het restaurant legt zich vooral toe op Canadese kreeft en tournedos en mengelingen (surf & turf) hiervan. Al deze gerechten waren goed bereid en smaakten heerlijk.
Mijn nichtje was hier al eens eerder geweest en gaf hoog op van de bouillabaisse, die hier als voorgerecht wordt geserveerd. We kregen echter al vooraf te horen dat de bouillabaisse op was. Dat was een moeilijk te verteren teleurstelling.
Om dat we ook nog wat te vieren hadden bestelden we een fles feestelijke bubbels, helaas deze was hopeloos lauw. Hier was nog over heen te komen. We vroegen om extra water bij het eten, maar het arriveerde nooit. We bestelden een glaasje sherry voor oma en dat hadden ze niet. Dan maar een glaasje vermout, ook dat was er niet. Het meisje dat ons bediende was een schat, maar miste de ervaring.
Ondanks dat was de gezelligheid er niet minder om. Dessert was lekker en het was een hele leuke avond.
Nichtje heeft zich over de gang van zaken bij de leiding van het restaurant beklaagd. Ze namen de klacht serieus en het op een bevredigende manier met ons opgelost!
We komen daarom spoedig weer terug voor een revanche!
Graag tot ziens!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Klaas-Dekker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Felipa F, Manager van Restaurant RED, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 november 2017

Geachte meneer Dekker,

Heel erg bedankt voor uw feedback. Vervelend dat de avond niet helemaal soepel is gelopen. Gelukkig hebben wij inmiddels contact met elkaar gehad en tot een goede oplossing kunnen komen. Vanzelfsprekend hopen wij u snel weer bij RED te mogen ontvangen. Fijne dag en tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Team RED

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant RED bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Restaurant RED geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding