Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 16:00 - 02:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Zoveel verschillende en lekkere bieren op tap!

Een fijn biercafe met 40 bieren vers van de tap en barkeepers die je precies kunnen vertellen wat ... meer lezen

Beoordeeld op 11 september 2022
Tony-ASD
,
Amsterdam, Nederland
Prima biercafe met 40 biertaps

Prima biercafe met 40 biertaps, ook kan er bier meegenomen worden van tap in een growler om thuis ... meer lezen

Beoordeeld op 28 oktober 2019
NPJ_de_Jong
,
Diemen, Nederland
Lees alle 146 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Amsterdam
vanaf € 35,10
Meer info
vanaf € 24,50
Meer info
vanaf € 24,50
Meer info
vanaf € 19,95
Meer info
Beoordelingen (146)
Beoordelingen filteren
146 resultaten
Waardering van reizigers
105
32
6
0
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
105
32
6
0
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 146 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2022

Een fijn biercafe met 40 bieren vers van de tap en barkeepers die je precies kunnen vertellen wat ze op tap hebben. Vertel je voorkeur en ze zullen je een bier, of meerdere, aanraden en eventueel laten proeven.
Een heel leuke plek om de meesterlijke bieren van all-over-the-world te drinken. Een must-go voor bierliefhebbers.

Datum van activiteit: augustus 2022
Bedank Tony-ASD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Prima biercafe met 40 biertaps, ook kan er bier meegenomen worden van tap in een growler om thuis te drinken. Deskundige barmensen achter de taps.

Datum van activiteit: oktober 2019
2  Bedank NPJ_de_Jong
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2017 via mobiele applicatie

20 oktober
Ongelofelijk! Wat een mooi bedrijf. Even na het werk (al om 15.00 uur) Een biertje drinken. Belanden we bij Craft & Draft! Op de Overtoom een super bierlokaal.
Heerlijke bieren en nog mooier als je niet genoeg kan krijgen kun je ook een liter van je favoriet meenemen. Dat wordt voor je neus vers getapt. En je kunt je ook opgeven voor een bierproeverij.
Kortom een ontzettende mooie bierwinkel om heerlijk ontspannen te zitten.
Bedankt voor de gastvrijheid!

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Fred d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 juli 2017 via mobiele applicatie

40 bieren van de tap! Lekker hoor! Mooie zaak, aardige bediening, en dan al dat bier! Topzaak! Wat wil je nog meer......

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Erik N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 maart 2016

Een biercafe met wel 40 heerlijke bieren op de tap en ook nog eens 150? op de fles.
Bier uit veel landen op de wereld, ook van zeer kleine brouwerijen.
De bediening is zeer vakkundig. Je krijgt goed advies over welk bier je kunt bestellen.
Alleen koude hapjes, Kaas en worst e.d. van goede kwaliteit.
De inrichting is vrij strak en modern

Datum van activiteit: maart 2016
1  Bedank Erik H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken