Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Luxury Suites Amsterdam
Hotels in de buurt
NH Amsterdam Zuid(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 222*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Rho Hotel(Amsterdam)
US$ 208*
US$ 197*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 127*
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Mercure Hotel Amsterdam City(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 189*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Bilderberg Garden Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 242*
US$ 229*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Crowne Plaza Amsterdam South(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 243*
US$ 230*
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 404*
US$ 348*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Lloyd Hotel(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 100*
US$ 94*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 309*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
XO Hotels Park West(Amsterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 145*
US$ 123*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (358)
Beoordelingen filteren
358 resultaten
Waardering van reizigers
304
40
10
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
304
40
10
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 358 beoordelingen
5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige locatie en zeer gastvrij ontvangst. Personeel doet er alles aan om het Je naar Je beste zin te maken. Prachtige zeer ruime en luxe kamer. Zeer netjes en schoon.
Locatie is top want alles is op loopafstand te doen.
Valetparking is een tip want het is zeer goed geregeld en goedkoper dan een parkeerpark. Wij komen absoluut weer terug!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
1  Bedank Huub S. H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LuxurySuites2016, Guest Relations Manager van Luxury Suites Amsterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2017

Geachte heer Huub S.H.

Hartelijk dank voor uw hele mooie review. Wat fijn om te lezen dat ons personeel er alles aan heeft gedaan om het naar uw zin te maken. Wij zijn ook zeer blij dat de kamer ruim en luxe vond. Hartelijk dank ook voor het vermelden van onze valetparking welke gratis is voor de gasten die direct op onze eigen site boeken.

Wij hopen u gauw weer te mogen verwelkomen.

Fijne dag!

Lotte
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2016 beoordeeld

Een ontzettend mooi hotel waar je je direct op je gemak voelt, ookal oogt alles zeer luxe en exclusief. De service is geweldig, personeel uiterst vriendelijk en de suites zijn prachtig. De locatie is ook goed centraal gelegen in Amsterdam.

Kamertip: De royal penthouse heeft een prachtig uitzicht!
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Milishena
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 18 oktober 2016

Beste Milishena,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Wij zijn zeer blij om te lezen dat u geweldig verblijf heeft gehad. Ook heel fijn om te lezen dat u zeer te spreken bent over de service, het personeel en onze prachtige ruim opgezette kamers. Wij zullen uw complimenten ook zeker doorgeven naar het personeel.

Nogmaals hartelijk dank en wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ons.

Wij wensen u een fijne dag toe!

Met vriendelijke groet,

Wladimir Schrijver
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2016 beoordeeld

Ik kom vaak voor werk in Amsterdam. Afgelopen week voor het eerst in Luxury Suites gelogeerd. Wat een fijn hotel! De kamer was zeer ruim, mooi ingericht en het belangrijkste, schoon. Alles was tot in de puntjes goed verzorgt en voelt op de een of andere manier heel familiair aan. Een van mijn betere ervaringen in Amsterdam.

Kamertip: kamers vooraan hebben uitzicht op de gracht
  • Verbleef: juli 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank mandy j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is super mooi, lekker ontbijt, mooie kamers en vriendelijk personeel. Gratis wifi en welkoms drankje. Schoon. Dicht bij de stad. Parkeren is moeilijk daarom raad ik de valet parking aan. Kussens lagen niet lekker maar het bed wel. Lekkere douche

Verbleef: januari 2016, reisde met familie
Bedank Amanda v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Top hotel met mooie suites. Geweldige ontvangst en vriendelijk personeel. Heel ruim verblijf met alles erop en eraan. Keuken met zeer uitgebreide mogelijkheden. Lekker dicht bij het centrum en alles te voet te bereiken.
Een aanrader in alle opzichten.

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank Karel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken