Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd goed ”
Beoordeling van De Zotte

De Zotte
Geclassificeerd als nr. 203 van 4.997 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Steakhouse, Bar, Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker biertjes, ontspannen sfeer en hele goede veganistische en vegetarische gerechten. De kaart is net weer uitgebreid en de veganistische saté is echt een aanrader. Top!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 49sarav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (364)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 364 beoordelingen

16 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We liepen zomaar spontaan binnen. Gezellig ouderwets interieur met van die harde stoeltjes. Er hangt een gezellige, ongedwongen, rumoerige sfeer. Bediening laat wat lang op zich wachten. Maar als je geen haast hebt is dat niet erg. De gerechten zijn vriendelijk geprijsd. Helaas is het gevolg daarvan dat de bereiding en kwaliteit van de gerechten matig is. Mijn biefstukje was voor ‘medium gebakken’ voor een flink deel rauw vlees. En helaas ook taai met zeen. Ik zou zeggen. Vraag vijf euro meer en lever dan kwaliteit.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank werven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2018 beoordeeld

Goede variatie aan gerechten op de kaart en tevens is er een heerlijke keuze te maken bij de dagspecialiteiten. De sfeer is als in een huiskamer en de bediening is deskundig, charmant en zeer klantgericht.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PaulusAmsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was OK. Muziek veeeeel te hard. Op het verzoek om het een tikkie minder hard te zetten was het antwoord: dat is een management besluit. Je moest schreeuwen om een gesprek met je tafelgenoten te hebben.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Milo V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Qua uitstraling en karakter lijkt de Zotte zeker op zijn jongere maar toch grotere broer cafe de Tripel.. wat ik uitstekend goed geregeld vind is dat het eten bij allebei de cafe restaurant's even goed en lekker is! Het bier was lekker en de prijs valt reuze mee! Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Soraya J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Zotte bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In De Zotte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding