3 personen bekijken dit hotel
TributePortfolioUS$ 121
travelup.comUS$ 138
Beoordeeld op 29 december 2022 via mobiele applicatie

Receptie neemt lang de tijd bij inchecken. Hotelkamer prima, WiFi niet voldoende om op de kamer met gezin te gebruiken. Ontbijt uitstekend, ruim assortiment. Liften werken niet optimaal en lang wachten. Trappen regelmatig moeten gebruiken.

Datum van verblijf: december 2022
Guest Relations Corendon Hotels, Gastenservice/Front Office van Corendon Amsterdam New-West, a Tribute Portfolio Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2022

Dear 544jannekew,

Thank you for sharing your experience with us.

We are glad to read that you liked the hotel room and were able to enjoy the breakfast.

However, we are sorry to that you experienced problems with the waiting time of the escalators, check-in and the connection of our Wi-Fi.

We would like to thank you for your feedback and have forwarded your feedback to the appropriate departments.

Beoordeeld op 18 december 2022

Mooie kamers, heerlijk eten en heel sfeervol! Top! Jeane (een geweldige, lieve vrouw) heeft met haar spontaniteit, hartelijkheid en ook verlenen van goede, snelle service in het restaurant gemaakt, dat ik mij echt vrij en thuis voel bij Corendon in Nieuw-West en dus haast elke maand bij dit hotel boek! My 2nd home! Een aanrader om in dit hotel te verblijven en zeker ook langs te gaan bij het restaurant om te genieten van het heerlijk eten en de goede service!

Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Erhan S, Eigenaar van Corendon Amsterdam New-West, a Tribute Portfolio Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 december 2022

Dear Lucy,
Thank you for your great review! At Corendon City Hotel Amsterdam, we work hard to offer high-quality service to every guest. We made sure to share this feedback with Jeane to give her the recognition that she deserves. She was delighted to hear your feedback.
We hope to welcome you again.
Front Office Team

Beoordeeld op 16 december 2022

Wat was het gezellig, lekker veel keus en het personeel is erg klantvriendelijk. Ben er al 2x geweest. Heel erg goed geholpen door ene Jean, zij kwam steeds vragen of alles naar wens was. Top service, zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2022
Erhan S, Eigenaar van Corendon Amsterdam New-West, a Tribute Portfolio Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2022

Dear 234gennah,

Thank you for sharing your experience with us.

We are happy to read that you enjoyed your high tea. Additionally, we will share your nice compliments with our colleague Jean.

We hope to welcome you again!

Beoordeeld op 25 november 2022 via mobiele applicatie

• Personeel is erg vriendelijk en service gericht
• Ontbijt was prima
• Kamers zijn ruim, schoon & de bedden liggen fijn
• Locatie is top! Alles is goed te doen met het openbaar vervoer wat dichtbij het hotel is

Ik zou hier zeker vaker heen gaan!

Datum van verblijf: november 2022
Erhan S, Eigenaar van Corendon Amsterdam New-West, a Tribute Portfolio Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2022

Beste Dinlys,

Dank u wel voor uw review!

Wij zijn blij om te lezen, dat u een fijn verblijf heeft gehad.
Vooral dat: Onze collega's u vriendelijk te woord hebben gestaan, het ontbijt goed was en dat alles in de kamer naar uw wens was.

Wij hopen u nogmaals te verwelkomen!

Beoordeeld op 26 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wij zijn hier voor de tweede maal, maar de ontvangst en de service zijn nog steeds top. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam dankjewel Donja! De kamer was mooi en perfect onderhouden. Ontbijt was goed en zeer ruime keuze. De prijs kwaliteit is TOP zeker aan te raden om Amsterdam te bezoeken.

Datum van verblijf: oktober 2022
Erhan S, Eigenaar van Corendon Amsterdam New-West, a Tribute Portfolio Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2022

Dear Michel,
Thank you for sharing a review of your recent experience. Our team here at is
committed to providing high-quality customer service, and we’re thrilled to hear that we made a good
impression on you. We are also very happy to read you found our staff to be very friendly and helpful. We are sure that Donja will be very pleased to read this review!
We hope you’ll visit us again soon.
Team Corendon