Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Amsterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Eten goed voor kinderen slecht!”
Beoordeling van Cafe-Restaurant de Plantage

Cafe-Restaurant de Plantage
Geclassificeerd als nr. 700 van 5.004 Restaurants in Amsterdam
Keukens: Frans, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: Centrum
14 september 2019 beoordeeld

Dit restaurant is ARTIS onwaardig. Er is een bewust beleid om geen kinderstoelen neer te zetten. Gezinnen worden door het personeel bewust wegekekeken. De menukaart is niet bedoeld voor bezoekers van ARTIS. Zeer slecht.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Ezra215
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.029)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.029 beoordelingen

14 september 2019 beoordeeld

De Plantage maakte lang geleden deel uit van Artis en zit er nog aan vast. Vreemd nu dat er geen kinderstoel in het restaurant beschikbaar is. Verder was de bediening uitermate arrogant en aanmatigend. Echt heel onprettig. Het eten was redelijk tot goed. Maar de ambiance was ronduit onvriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Peb1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2019 beoordeeld

De plantage is een geweldige plek om te genieten van eten en de omgeving. Het restaurant is mooi en buiten is het heerlijk relaxen. Alle lunch is lekker, maar wat me opviel was dat de latte macchiato met havermelk in een biologisch restaurant met "zoete " havermelk was. dat viel me tegen.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 559mariannev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles wat mis kon gaan, ging ook mis. Wel een theezakje, maar geen water. Wel thee maar geen suiker. Wel mayonaise maar geen frites. Ik een hoofdgerecht en mijn partner kreeg niks.
Wat ik had, was wel allemaal lekker, maar dat gerommel maakte dat wij toch besloten hebben, hier gaan we nooit meer heen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank marbak88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige plek, naast Artis, met een prachtig plein met mooie bomen en verlichting. De zaak zelf is ook prachtig. Prima kaart met goed eten. De bediening is vriendelijk maar niet scherp. Het duurde wel erg lang om de bestelde drankjes te krijgen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Z8918ZSmichaels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe-Restaurant de Plantage bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Cafe-Restaurant de Plantage geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding