“Kan beter”

Geclassificeerd als nr. 358 van 6.361 Restaurants in Amsterdam
Wijk: Museumkwartier
Wijk: Museumkwartier
8 april 2024 beoordeeld

De jongeman die onze bestelling opneemt, doet dit met een glimlach. De zon schijnt en maar wij kiezen voor een tafeltje binnen. De witte wijn is prima gekoeld en op smaak. Onze smashed avocado en pulled pork sandwich op zwartgeblakerde toast is echter geen goede combinatie. Hij zou het doorgeven aan de keuken en daar bleef het bij.

Datum van bezoek: april 2024
    • Sfeer

6 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en de meer dan bekwame groep van medewerkers maakt het altijd een feestje om naar Carter te gaan. Koffietje borrel of diner!

Datum van bezoek: december 2023
4 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

De Angus Beef Burger is heel lekker. De burger was perfect gebakken en lekker sappig. De frietjes waren lekker krokant en van hoger niveau dan een doorsnee frietje. De bediening was vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2023
23 juli 2023 beoordeeld

Erg vriendelijk en snel (oplettend ook) personeel en heerlijk gegeten
De akoestiek kan iets beter maar omdat de rest top was kan ik niet klagen

Datum van bezoek: juli 2023
    • Sfeer
21 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening was echt erg vriendelijk. Goede service. Het eten was erg lekker en goed betaalbaar tegenwoordig. Echt genoten.

Datum van bezoek: april 2023

Reizigers die Carter bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland

In Carter geweest? Deel je ervaringen!