Ik ben er nog niet geweest. Maar ik heb een boeking via Booking.com gemaakt voor in september. Dit duurt dus nog ruim 2 maanden.
Omdat ik blijkbaar een boeking heb gemaakt 'onder kortingsvoorwaarden', kan deze niet meer gewijzigd worden. Ik wilde mijn boeking naar 1 nacht eerder verschuiven omdat ik iets over het hoofd heb gezien in mijn agenda maar dit was ABSOLUUT NIET MOGELIJK.
Ook niet als ik het verschil bij betaalde (wat ik zelf heb aangeboden). Let wel; ik wilde mijn boeking verschuiven van een vrijdag - zaterdag naar een donderdag - zaterdag. Dan zouden ze dus weer een zaterdag, die ze voor veel meer kunnen verkopen, vrij hebben.
De mevrouw aan de telefoon leek er bijna plezier in de hebben dat het niet verzet kon worden. Ze was erg onbeschoft en snauwerig. Waarschijnlijk was ik niet de eerste die met een dergelijke vraag kwam. ''Dan had ik maar niet met korting moeten boeken'' (Ik betaal alsnog 170,- PER NACHT) . En ''Natuurlijk stuurt Booking.com jou naar ons, maar ik ga hier dus niks mee doen''.
Nu al super slechte, asociale service. Bah. Klantvriendelijkheid en coulance terwijl de klant zelfs nog wilt bijbetalen is hier blijkbaar teveel gevraagd.