Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Amsterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk en origineel”
Beoordeling van Ku Kitchen Bar

Ku Kitchen Bar
Een tafel reserveren
2
do 24-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 157 van 5.009 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: Authentiek Japans en hippe cocktails Gek op de Japanse keuken en de beste cocktails? Dan moet je naar KU aan de gezellige Utrechtsestraat. Het keukenteam zet je authentieke, lichte Japanse gerechten voor. Wat te denken van kraakverse sushi, frisse salades, knapperige tempura en perfect gegrild vlees. De perfecte start van een avondje uit!
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij binnenkomst voel je je hier meteen op je gemak. Gezellige bar, vriendelijk en behulpzaam personeel en niet van die irritante harde muziek. De kaart is niet uitgebreid maar de gerechten zijn stuk voor stuk heel erg lekker. Gegrilde avocado, superlekkere mosselen en niet alledaagse sushi varianten, zoals een met rosbief. Het bedienend personeel kan je prima informeren over de verschillende gerechten en de dagspecialiteiten. Een aanrader naast de sushi zijn de Wagyu sliders, die worden geserveerd met tempura zoete aardappel en gezuurde komkommer. Er zit ook een geweldig lekkere wat pittige mayo bij. Drankkaart is ook prima. Meerdere soorten Japans bier en uiteraard sake. De prijs-kwaliteitverhouding is voor Amsterdamse begrippen uitstekend. Van harte aanbevolen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank PhilipF411
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiromiura, Eigenaar van Ku Kitchen Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2019
Google-vertaling

Thank you Philip !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (231)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 231 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van mijn favoriete restaurants. Knus, zorgvuldig, kwaliteit, prettige bediening. Ku heeft een kleine menukaart. Ook lekkere cocktails.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Samantatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hiromiura, Eigenaar van Ku Kitchen Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2019
Google-vertaling

Arigato Samanta !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk Japans restaurant in een sfeervolle straat. Erg fijne bediening, overzichtelijke kaart en verse gerechten. Hotel California roll is een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Rianka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld

Lekker klein knus maar gezellig restaurant. De kaart is beknopt en dat maakt kiezen een stuk makkelijker :-). We kozen voor de sashimi, yakitori en nog voor de rib eye.
Al deze gerechten op en top lekker. Di ribeye was is zulke dunne plakjes gesneden waardoor je samen echt kon genieten van elk stukje. We gaan snel nog een keer heen om de andere gerechten nog eens te proberen (ws zal het nog wel een keer de ribeye worden).

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank aheeringa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

Geen poespas, gewoon goeie kaart. Goeie sfeer en de mensen zijn leuk in de bediening. Ik had voor de yakitori en hoofd de ribeye. Niets mis mee!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank TheChoclateFactory
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ku Kitchen Bar bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Ku Kitchen Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding