Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Intiem diner met vrienden bij Caro in de Jordaan”
Beoordeling van Caro Kookt

Caro Kookt
Geclassificeerd als nr. 1.181 van 6.255 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: € 35 - € 800
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: Ik heb een catering bedrijf aan huis. Vanuit mijn gezellige, sfeervolle keuken. serveer ik u graag een smaakvolle maaltijd met de voorliefde voor het gebruik van biologische producten. Mijn kook stijl is mediterraans, met een knipoog naar de Nederlandse keuken.
17 december 2018 beoordeeld

Een absolute aanrader deze private dining locatie bij Caro thuis in de Jordaan. Vanaf moment #1 voel je je thuis in de gezellige setting in Caro's keuken. Wij waren met een groep van 9 en zaten bij Caro aan haar keukentafel in dezelfde ruimte waar ze ook kookt. Vantevoren hadden we een drie gangen kerstmenu samengesteld (met oa een mooi wildstoofpotje) en de belofte maakte ze ook helemaal waar: heerlijk gegeten! Daarnaast hangt er een fijne huiselijke, ongedwongen sfeer en voelt het echt alsof je met vrienden in je eigen huis eet. Kortom, een echte aanrader! Bedankt Caro voor de gastvrijheid!

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Odyssey202127
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2018

Ha Lenna,
Dank je voor je mooie review! Het was een waar genoegen jullie aan mij table te hebben! Wat een leuke groep vrienden! Fijne kerstdagen!
Met groet ook aan de anderen,

Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 34 beoordelingen

23 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus waren we op zoek naar een plek waar we intiem konden dineren. Bij Caro waren we hiervoor helemaal aan het goede adres! Alhoewel we met een grote groep waren (17 dames), had iedereen door de opstelling van de tafels toch met elkaar contact. Caro heeft heerlijk gekookt en ook de wijnen smaakten er goed bij. Het was een geslaagde avond! Dank Caro voor de gastvrijheid!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Navigator40669075807
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2018

Ha T
Dank je voor je mooie beoordeling, het was een mooie avond, goed gezelschap en ansoluut fijn om voor jullie te hebben mogen koken. Met groet, Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2018 beoordeeld

Caro kookte een driegangen diner voor 30 mensen en de kwaliteit was geweldig. Leuk om met Caro voor te bereiden. Je krijgt er vanzelf zin in :-).

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank carolinevannieuwkerk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018

Ha Caroline, merci voor de fijne review! Graag gedaan, het was fijn samenwerken en leuk om voor Phoebe en haar gasten te mogen cateren. Wat zagen de tafels er mooi uit! Grz Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2018 beoordeeld

Ik at met 7 andere dames voor een vrijgezellendiner bij Caro: het was een feestje! Het eten is heerlijk en Caro kan er ook heel goed over vertellen. Sowieso kan ze leuk vertellen, je voelt je meteen bij haar op je gemak. Je kan je ogen uit kijken in de keuken (je eet in dezelfde ruimte als waar ze kookt) en je zit gezellig aan 1 lange tafel. Ik raad het van harte aan om prive te dineren bij Caro of op een vrijdag aan te schuiven.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Carolien v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
3 april 2018 beoordeeld

Super gastvrije ontvangst in haar gezellige keuken. Met veel aandacht voor eenieders wens verzorgt Caro een diner op topniveau. Persoonlijk, informeel en heerlijk eten, kortom een absolute aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank bettine d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Caro Kookt bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Caro Kookt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.