“Vrijgezellendiner”
Beoordeling van Caro Kookt

Caro Kookt
Geclassificeerd als nr. 1.202 van 6.287 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: € 35 - € 800
Meer informatie over het restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: Ik heb een catering bedrijf aan huis. Vanuit mijn gezellige, sfeervolle keuken. serveer ik u graag een smaakvolle maaltijd met de voorliefde voor het gebruik van biologische producten. Mijn kook stijl is mediterraans, met een knipoog naar de Nederlandse keuken.
23 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het vrijgezellenfeest van mijn zus waren we op zoek naar een plek waar we intiem konden dineren. Bij Caro waren we hiervoor helemaal aan het goede adres! Alhoewel we met een grote groep waren (17 dames), had iedereen door de opstelling van de tafels toch met elkaar contact. Caro heeft heerlijk gekookt en ook de wijnen smaakten er goed bij. Het was een geslaagde avond! Dank Caro voor de gastvrijheid!

Datum van bezoek: november 2018
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2018

Ha T
Dank je voor je mooie beoordeling, het was een mooie avond, goed gezelschap en ansoluut fijn om voor jullie te hebben mogen koken. Met groet, Caro

16 juli 2018 beoordeeld

Caro kookte een driegangen diner voor 30 mensen en de kwaliteit was geweldig. Leuk om met Caro voor te bereiden. Je krijgt er vanzelf zin in :-).

Datum van bezoek: juli 2018
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018

Ha Caroline, merci voor de fijne review! Graag gedaan, het was fijn samenwerken en leuk om voor Phoebe en haar gasten te mogen cateren. Wat zagen de tafels er mooi uit! Grz Caro

2 juli 2018 beoordeeld

Ik at met 7 andere dames voor een vrijgezellendiner bij Caro: het was een feestje! Het eten is heerlijk en Caro kan er ook heel goed over vertellen. Sowieso kan ze leuk vertellen, je voelt je meteen bij haar op je gemak. Je kan je ogen uit kijken in de keuken (je eet in dezelfde ruimte als waar ze kookt) en je zit gezellig aan 1 lange tafel. Ik raad het van harte aan om prive te dineren bij Caro of op een vrijdag aan te schuiven.

Datum van bezoek: juni 2018
3 april 2018 beoordeeld

Super gastvrije ontvangst in haar gezellige keuken. Met veel aandacht voor eenieders wens verzorgt Caro een diner op topniveau. Persoonlijk, informeel en heerlijk eten, kortom een absolute aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
8 maart 2018 beoordeeld

We hebben enorm genoten van een geweldig verzorgde avond. In de gezellige keuken van Caro wordt je enthousiast ontvangen en zit je met z'n allen aan een grote vierkante tafel. Echt alle 4 de gangen waren fantastisch. Heerlijke wijn en een knusse entourage. Een goede communicatie vooraf over het menu. Een echte aanrader waar je geen spijt van gaat krijgen.
Pieter Deef

Datum van bezoek: maart 2018
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2018

Dag Pieter en Hanna,

Dank voor je mooie review! Het was een genoegen om voor jullie te mogen koken. Annytime welkom! Met groetjea,
Caro

Reizigers die Caro Kookt bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland

In Caro Kookt geweest? Deel je ervaringen!