Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Caro kookt geweldig en weet alles over eten! Een aanrader!”
Beoordeling van Caro Kookt

Caro Kookt
Geclassificeerd als nr. 1.418 van 4.518 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 45 - US$ 65
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: Ik heb een catering bedrijf aan huis. Vanuit mijn gezellige, sfeervolle keuken. serveer ik u graag een smaakvolle maaltijd met de voorliefde voor het gebruik van biologische producten. Mijn kook stijl is mediterraans, met een knipoog naar de Nederlandse keuken.
16 juli 2018 beoordeeld

Caro kookte een driegangen diner voor 30 mensen en de kwaliteit was geweldig. Leuk om met Caro voor te bereiden. Je krijgt er vanzelf zin in :-).

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank carolinevannieuwkerk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018

Ha Caroline, merci voor de fijne review! Graag gedaan, het was fijn samenwerken en leuk om voor Phoebe en haar gasten te mogen cateren. Wat zagen de tafels er mooi uit! Grz Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (28)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 28 beoordelingen

2 juli 2018 beoordeeld

Ik at met 7 andere dames voor een vrijgezellendiner bij Caro: het was een feestje! Het eten is heerlijk en Caro kan er ook heel goed over vertellen. Sowieso kan ze leuk vertellen, je voelt je meteen bij haar op je gemak. Je kan je ogen uit kijken in de keuken (je eet in dezelfde ruimte als waar ze kookt) en je zit gezellig aan 1 lange tafel. Ik raad het van harte aan om prive te dineren bij Caro of op een vrijdag aan te schuiven.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Carolien v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 april 2018 beoordeeld

Super gastvrije ontvangst in haar gezellige keuken. Met veel aandacht voor eenieders wens verzorgt Caro een diner op topniveau. Persoonlijk, informeel en heerlijk eten, kortom een absolute aanrader!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank bettine d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2018 beoordeeld

We hebben enorm genoten van een geweldig verzorgde avond. In de gezellige keuken van Caro wordt je enthousiast ontvangen en zit je met z'n allen aan een grote vierkante tafel. Echt alle 4 de gangen waren fantastisch. Heerlijke wijn en een knusse entourage. Een goede communicatie vooraf over het menu. Een echte aanrader waar je geen spijt van gaat krijgen.
Pieter Deef

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pieter Deef K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caro v, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2018

Dag Pieter en Hanna,

Dank voor je mooie review! Het was een genoegen om voor jullie te mogen koken. Annytime welkom! Met groetjea,
Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2017 beoordeeld

Caro is een geweldige host/kok die niet alleen heerlijk kookt, maar ook goed uitlegt wat je eet en hoe je het moet eten (artisjok). Het huiskamerrestaurant is super gezellig, de tafel leent zich er goed voor om met iedereen aan tafel te kunnen kletsen. Het eten was er in overvloed en is zeer goed en niet prijzig. Extra knus is het dat de hond van Caro soms bij je komt snuffelen (zonder dat dit onhygiënisch of irritant is). Een heerlijke ervaring en perfect voor ons vrijgezellenfeest!

Datum van bezoek: april 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank anneloesv710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Caro K, Eigenaar van Caro Kookt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2018

Hi Anneloes,

Te leuk dat jullie er waren en .... keurig aan alle afspraken gehouden, Top! ( dat is wel eens anders met een vrijgewelle groep ;) Fijn dat Tess er bij mocht zijn.
Dank voor jullie boeking en wie weet, tot een andere keer!. Caro

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caro Kookt bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Caro Kookt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.