Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (112)
Beoordelingen filteren
112 resultaten
Waardering van reizigers
54
36
8
2
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
54
36
8
2
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 112 beoordelingen
Beoordeeld op 7 november 2014 via mobiele applicatie

We zijn met een aantal vriendinnen verbleven in The Luxury Loft in de B&B van Xaviera Hollander, de Loft zag er prima uit en was erg ruim, veel ruimer dan je verwacht bij een B&B! Ook het feit dat er in de Loft een eigen badkamer, toilet en klein keukentje was, maakte het tot een waar appartement! Verder ligt de B&B qua locatie in het mooie Amsterdam Oud Zuid perfect! De opstapplaats voor de tram ligt op ongeveer 300 meter, dit maakt dat je binnen 5 a 10 minuten midden in Amsterdam bent!

Datum van verblijf: november 2014
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank AnkeOhV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2014

Door mijn lieve vriendinnen uitgenodigd voor een nachtje in "The Happy House"!! Wat een geweldige ervaring! In een prachtig huis werden wij op een fantastische manier welkom geheten en hebben we samen met Xaviera heerlijk aan de wijn gezeten. Daarna een 3 gangen diner bereid door Philip, !! Een onvergetelijke plek, centraal gelegen, zeer comfortabel en sfeervol! Vera en Philip, jullie zijn geweldig! Bedankt!

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Josee350
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2014

Bijzondere B&B van twee bijzondere mensen in het prachtige Oud-Zuid. Tram om de hoek. Met 10 minuutjes ben je in hartje Adam, maar lopen is ook prima te doen. In de tuin kun je gezellig zitten en een drankje doen met de andere gasten. Philip en Xaviera zijn zeer gastvrij, openhartig en zitten vol verhalen dus 'never a dull moment'. Bedden zijn ruim en slapen goed. Ondanks meerdere kamers met gasten, geen enkel geluid gehoord.

Kamertip: Wij sliepen in kamer "David". Deze is aan de krappe kant. Voor ons geen bezwaar, maar houd daar rekening mee.
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Helena S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 8 juli 2014

Vijf van ons verbleven in de 5 bedden-kamer voor drie nachten. Dit b&b is gemakkelijk te vinden en de sfeer in dit leuke BB huis is over het algemeen goed. Xaviera & Philip zijn erg charmante "hosts" en we hebben dan ook enorm genoten van ons warm verblijf in hun huis

1  Bedank Yin Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 1 juli 2014

Wij, Joke en Jim, hebben een weekend geslapen in het chalet, erg leuk en romantisch.
Het was hartverwarmend om Xavira te ontmoeten, ze maakte dat we ons thuis voelden.
Over de "boys' alleen lof, ze staan klaar waar nodig is.
Tijdens het Diner by candlelight openhartig gepraat onder elkaar.
Voor ons was het een zeer aangenaamd weekend en komen zeker eens weer terug.
Haar vriend/partner is een lieverd, bracht ons weg naar de trein....en kan trouwens uitstekend koken !
a Propos..... het bed was hemels, hebben zeer goed geslapen !

Tot ziens lieve Xavira

Datum van verblijf: juni 2014
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jim B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken