Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 11:00 - 19:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om The Amsterdam Dungeon te ontdekken
vanaf US$ 22,96
Meer info
vanaf US$ 18,37
Meer info
vanaf US$ 22,96
Meer info
Beoordelingen (2.423)
Beoordelingen filteren
2.423 resultaten
Waardering van reizigers
1.075
746
353
131
118
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.075
746
353
131
118
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
39 - 44 van 2.423 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2017 via mobiele applicatie

Heel goede acteurs, die het goed uitleggen. Zeer interactief wat we ook wel leuk vonden. Op het einde krijg je een drankje, wat dan een leuke afsluiter is en om te bekomen

Datum van activiteit: november 2017
Bedank 886renaudv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2017 via mobiele applicatie

Ik ben ondertussen al 4x naar Amsterdam dungeon geweest maar blijf het helemaal geweldig vinden! Je wordt door verschillende gruwelijkheden rondgeleid van de middeleeuwen in Amsterdam. Denk aan de V.O.C. / de pest / martelingen enz.. in elke kamer zijn acteurs aanwezig die interactief iets vertellen over wat er gebeurd maar altijd op een manier alsof jij deelneemt aan de gebeurtenis. Zo kom je in een rechtbank en wordt steeds iemand anders voor geroepen. De tour kan je zowel in het Engels als Nederlands volgen. Het is zeker een aanrader!

Datum van activiteit: december 2016
Bedank movanderlinden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amsterdam D, The Dungeon Keeper van The Amsterdam Dungeon van The Amsterdam Dungeon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017

Bedankt voor je positiviteit... ik word er bijna misselijk van! We wachten met smart op je vijfde bezoek, zodat we je kunnen pakken! #krijgdepest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2017

Goede acteurs. Vanaf het moment dat je binnenkomt, nemen ze je al mee in hun verhaal!
Super gedaan allemaal!

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank jsuerink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2017 via mobiele applicatie

Vandaag met het gezin The Amsterdam Dungeons bezocht. In het begin wat sceptisch maar deze club heeft ons zeer positief verrast. Mooie verhaallijn, hier en daar behoorlijk schrikken en als afsluiter een drankje. Absolute aanrader als je Amsterdam bezoekt. Doe zo voort

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank Marco V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 oktober 2017 via mobiele applicatie

Het was het geld waard fantastische crew die je ontvangt acteurs doen het fantastisch ook wordt je er als bezoeker op een leuke manier bij betrokken en er schuilt ook nog wat geschiedenis in

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Peggykoen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amsterdam D, The Dungeon Keeper van The Amsterdam Dungeon van The Amsterdam Dungeon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017

Had je het gevoel dat je er op een leuke manier bij betrokken werd? Dan hebben we toch iets verkeerd gedaan, het is niet de bedoeling om het leuk te maken! #krijgdepest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken