Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk om mee te maken”
Beoordeling van The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 22,51*
Vanaf
Toegangskaart voor The Amsterdam Dungeon
Geclassificeerd als nr. 23 van 132 Recreatie en spellen in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen, Toiletten
Attractiegegevens
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen, Toiletten
4 november 2017 beoordeeld

Goede acteurs. Vanaf het moment dat je binnenkomt, nemen ze je al mee in hun verhaal!
Super gedaan allemaal!

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank jsuerink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.385)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

37 - 41 van 2.378 beoordelingen

4 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag met het gezin The Amsterdam Dungeons bezocht. In het begin wat sceptisch maar deze club heeft ons zeer positief verrast. Mooie verhaallijn, hier en daar behoorlijk schrikken en als afsluiter een drankje. Absolute aanrader als je Amsterdam bezoekt. Doe zo voort

Datum van activiteit: november 2017
1  Bedank Marco V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was het geld waard fantastische crew die je ontvangt acteurs doen het fantastisch ook wordt je er als bezoeker op een leuke manier bij betrokken en er schuilt ook nog wat geschiedenis in

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Peggykoen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amsterdam D, The Dungeon Keeper van The Amsterdam Dungeon van The Amsterdam Dungeon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017

Had je het gevoel dat je er op een leuke manier bij betrokken werd? Dan hebben we toch iets verkeerd gedaan, het is niet de bedoeling om het leuk te maken! #krijgdepest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuk opgezet 'historisch' spektakel. Acteurs spelen leuk en betrekken publiek. Het verhaal speelt zich af in verschillende ruimtes en je wordt telkens na een interactieve act geleid naar een volgende plek.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank kgroenev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
1 oktober 2017 beoordeeld

Zeker de moeite waard, tickets gekocht via Groupon dit scheelde aanzienlijk. Acteurs spelen een uitstekende rol en raken gelukkig de deelnemers niet aan.
De gemaakte foto die na afloop is te koop vonden wij wel erg duur.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank Jurian M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Amsterdam Dungeon bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In The Amsterdam Dungeon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding