Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gastvrij en lekker gegeten”
Beoordeling van Ava Cyril

Ava Cyril
Geclassificeerd als nr. 20 van 4.688 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 28
Keukens: Italiaans, Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: Ava Cyril is een Italiaans restaurant. Tevens steak- en pizza restaurant met zoveel kleur en sfeer dat je gelijk thuis voelt. De muren hangen vol met bankbiljetten uit vreemde landen, bierviltjes beschreven met aardige woorden en sfeerlicht. Een betaalbare plek in het epicentrum van de Amsterdamse vakantieganger!
8 juni 2022 beoordeeld

De pizza was erg lekker. Vanaf het moment van ontvangst was de bediening erg gastvrij. Het restaurant is sfeervol ingericht en er staat leuke muziek op.
Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank B3628VWsarahk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meckaiel, Manager van Ava Cyril, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2022

Beste Sarah K,

Hartelijk bedankt voor uw tijd om hier op Trip Advisor z 'n geweldige recensie achter te laten.
Het is fijn om te lezen dat je hier bij ons zo'n leuke ervaring hebt gehad en dat het eten en de service allemaal aan onze normen en jouw verwachtingen voldeed. Gelukkig heeft u het naar uw zin gehad.
Ons concept bij restaurant Ava Cyril is dat we alles met liefde doen. We behandelen onze klanten als onze familieleden en alsof ze bij hen thuis dineren.
De staf zullen erg blij zijn om te horen over uw uiterste tevredenheid over hun service.
Namens mij en het team kijken we er naar uit om jullie snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Ava Cyril Team


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.128)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 1.128 beoordelingen

12 mei 2022 beoordeeld

Het eten was heel lekker, de garlic bread e pasta is echt aan te raden. Mango juice is ook super lekker.
Playlist was geweldig.
De service was echt top, super bedankt!

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank Monse P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meckaiel, Manager van Ava Cyril, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2022

Beste Monse,

Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5* review voor ons achter te laten!
We zijn zo blij dat je genoten hebt van je ervaring bij Ava Cyril. Uw vriendelijke woorden en voortdurende steun betekenen echt veel voor het team en mij. Ik ben zo blij om te horen dat u genoten heeft van uw maaltijd en dat u tevreden bent met onze service. George & Basili is dol op klanten, het is geweldig om te horen dat ze je bezoek zo veel aangenamer hebben gemaakt, en ze staan altijd klaar om je weer met een grote glimlach te begroeten. Ik zal uw feedback aan hen doorgeven.
Bedankt Monse voor je 5* review! en voor uw gloeiende aanbeveling. We hopen je snel weer bij ons te zien eten en je nogmaals van harte welkom te heten :)

Met vriendelijke groeten
Ava Cyril Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige sfeer en aardige bediening. Pasta en Pizza was erg lekker. Complimenten voor de gastvrijheid! Wij komen zeker nog een keer terug.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Noa v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meckaiel, Manager van Ava Cyril, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2022

Beste Noa v,

Bedankt Noa dat je de tijd hebt genomen om een 5* review voor ons achter te laten!
We zijn zo blij dat je genoten hebt van je ervaring bij Ava Cyril. Uw vriendelijke woorden en voortdurende steun betekenen echt veel voor het team en mij. Ik ben zo blij om te horen dat u genoten heeft van uw maaltijd en dat u tevreden bent met onze service.
Onze klanten zijn onze vrienden en onze vrienden zijn onze familie.
Gelukkig heeft u het naar uw zin gehad. Ons concept bij restaurant Ava Cyril is dat we alles met liefde doen. We behandelen onze klanten als onze familieleden en alsof ze bij hen thuis dineren.
Namens mij en het team kijken we er naar uit om jullie snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Ava Cyril Team


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 april 2022 beoordeeld

Wij kwamen zonet op de bots iets eten.
We werden meteen warm onthaald.
Men geeft uitleg bij de gerechten.
Lekker gegeten voor een faire prijs.
Bedankt!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank hannekeOO87
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meckaiel, Manager van Ava Cyril, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2022

Beste Hanneke Oo,

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons zo'n geweldige feedback achter te laten. Heerlijk eten van hoge kwaliteit en geweldige klantenservice is zowel voor ons als voor elke gast erg belangrijk.
Ik ben zo blij dat u tevreden was met de kwaliteit van ons eten en onze service en dat we altijd aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We geven oprecht om onze klanten en we willen alleen iedereen de beste klantervaring bieden. Onze klanten zijn onze vrienden en onze vrienden zijn onze familie. Onze medewerkers zijn dol op klanten, en ze staan altijd klaar om u weer met een grote glimlach te begroeten. Ik zal uw feedback aan hem doorgeven.
We hopen je snel weer bij ons te zien eten en je nogmaals van harte welkom te heten :)

Met vriendelijke groeten,

Ava Cyril Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2022 beoordeeld

Super lekker eten! George en Basili bedienen je met een lach op hun gezicht. Super vriendelijke mensen en zeer gezellig!

Datum van bezoek: april 2022
Bedank Linavanwaeyenbergh20
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meckaiel, Manager van Ava Cyril, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2022

Beste Lina,

Bedankt Lina dat je de tijd hebt genomen om een 5* review voor ons achter te laten!
We zijn zo blij dat je genoten hebt van je ervaring bij Ava Cyril. Uw vriendelijke woorden en voortdurende steun betekenen echt veel voor het team en mij. Ik ben zo blij om te horen dat u genoten heeft van uw maaltijd en dat u tevreden bent met onze service.
Onze klanten zijn onze vrienden en onze vrienden zijn onze familie.
George & Basili is dol op klanten, het is geweldig om te horen dat ze je bezoek zo veel aangenamer hebben gemaakt, en ze staan altijd klaar om je weer met een grote glimlach te begroeten. Ik zal uw feedback aan hen doorgeven.
Het is gemakkelijk om vriendelijk te zijn als je de beste klanten zoals Lina in Amsterdam hebt! Nogmaals bedankt Lina voor je 5* review! en voor uw gloeiende aanbeveling. We hopen je snel weer bij ons te zien eten en je nogmaals van harte welkom te heten :)

Met vriendelijke groeten
Ava Cyril Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ava Cyril bekeken, bekeken ook

 

In Ava Cyril geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.