Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“gezellig eten in ongedwongen sfeer”
Beoordeling van de Rijncantine

de Rijncantine
Reserveer een tafel
2
za 16-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 2.559 van 4.563 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 22
Keukens: Aziatisch, Italiaans, Spaans, Nederlands, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Wijk: Rivierenbuurt
Beschrijving: gezellig buurtcafé met een fijn terras
21 juni 2020 beoordeeld

In een ongedwongen sfeer met vrienden afspreken om een borrel te drinken of te eten, dat kan hier. Je wordt vriendelijk ontvangen, de kaart is verrassend, het eten smakelijk en verzorgd. Het royale terras met veel zon is uitnodigend.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank geertk311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 25 beoordelingen

4 juni 2020 beoordeeld

Mwa, viel tegen.

Jarenlang vaste klant geweest bij de Rijncantine, maar ik heb niet de neiging om nog een keer terug te gaan.
Weinig keuze op de kaart en de keuze die er is, spreekt niet aan. Gerechten die je thuis makkelijk zelf maakt, waarom zou je dan hier uit eten gaan?
Jammer!

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank hotelbezoekers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt een prima plek om af te spreken! Zelfs als van buiten amsterdam komt. Je bent er met een paar minuten vanaf de ring en parkeren geen probleem. Fijn en ruim terras en supervriendelijke bediening.
‘And last but not least’ wordt er echt lekker gekookt.
Combineer een lekker bord eten met mooi biertje uit de tap.
Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank edwins436
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na vele jaren geleden al eens teleurgesteld vertrekken te zijn uit deze gelegenheid nu een tweede keer met collega’s geweest eten.
Het is een op het eerste oog leuke ongedwongen zaak maar de dame, die de bediening in haar eentje runde tot laat in de avond, was enerzijds overdreven familair anderzijds herhaaldelijk bot en ongastvrij.
De muziek was luid, op ons verzoek om deze iets zachter te zetten werd schamper en negatief gereageerd, zo vielen er enkele zaken voor gedurende de avond.
Het eten was goed, beperkte kaart. Alles opgediend in aardewerken tapas schaaltjes op een bord. Volslagen nutteloos bij een groente, vlees en aardappelen of rijst gerecht.
Lege borden bleven te lang op tafel staan en nagerecht liet erg lang op zich wachten.

Ik zal wegens ontbreken van gevoel van gastvrijheid niet gauw terugkeren.

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank EHSilvrants
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld

De Rijncantine vervuld een publieke functie als buurtcafe, waar een gezelligheid en levendigheid te vinden is die ik kan waarderen. Alles ademt vriendelijkheid, warmte en gezelligheid en met een groot knus buiten terras kan je daar goed van genieten. Het eten sluit hier goed bij aan met goede eerlijke gerechten. Daarnaast hebben ze een redelijke aanbod aan verschillende bieren.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 822harmh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die de Rijncantine bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In de Rijncantine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.