Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch op zaterdag middag”
Beoordeling van 5&33

5&33
Reserveren met
5&33 is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 288 van 4.188 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 49
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
18 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier naartoe gekomen voor lunch. Prachtig kader en mooi design. Lunch was OK prijs/kwaliteit. We hebben onmiddellijk geboekt voor diner.

Bedank TonyGeudens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco T, Manager van 5&33, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2017
Google-vertaling

Dear Tony Greudens,

Thank you so much for your visit to 5&33 and for leaving this amazing feedback!

We are really happy to know you had a great time in our place, thanks a lot for all your lovely words!

Hope to welcome you again!

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (400)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 400 beoordelingen

28 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op een vrijdagavond neergestreken voor een Gin Tonic. Mooie bar met vriendelijk personeel. Diversiteit op de "kaart" is niet heel groot maar de crew achter de bar kan wel heel veel buiten de kaart maken. Leuke DJ met een mooi volume zodat je elkaar ook gewoon nog kunt verstaan. Prima plek in hartje Amsterdam.

Bedank Jacco B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco T, Manager van 5&33, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2017
Google-vertaling

Dear Jacco B.,

Thank you very much for visiting 5&33 and for leaving your nice feedback!

We are delighted to hear you enjoyed your time in our 5&33 bar. Thank you for mentioning about the service and cocktails, we really appreciate it.

We look forward to welcoming you again!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2017 beoordeeld

Trendy restaurant in het centrum. Uitstekende Italiaanse gerechten die met zorg bereid worden en mooie wijnen. Leuk concept waarbij je zowel voorgerecht als hoofdgerecht kunt delen. Vooral met meerdere vrienden erg leuk daar je vele gerechten kan proberen. Zeer attente en vriendelijke bediening.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Peter B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco T, Manager van 5&33, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2017
Google-vertaling

Dear Peter B.,

Thank you for your kind words and for leaving your feedback.

We are delighted to hear that you enjoyed your time with us. Thank you very much for mentioning about the atmosphere, the food and our staff, we really appreciate it.

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2016 beoordeeld

Samen met mijn vriend een jubileum diner gevierd aangezien 2 jaar geleden onze eerste date plaats vond bij 5&33. Aperitief en wijnen waren goed, het eten was erg lekker. Bediening erg behulpzaam en correct. Los van het feit dat ze Engels praatten was service uitstekend.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank J H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco T, Manager van 5&33, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear Jade,

Thank you for visiting 5&33 and for leaving your feedback.

We are delighted to hear you enjoyed your time here. Thank you for mentioning about the interior and our staff, we really appreciate it.

We look forward to welcoming you again!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2016 beoordeeld

Met 2 vrienden hebben we vrijdag daar gegeten. Na het lezen van zeer wisselende recensies zat er maar 1 ding op. Zelf proberen. En dit was de moeite waard. We hebben heerlijk gegeten. De keuken lijkt onder leiding te staan van een vrouw die met veel plezier de brigade aanstuurt. De gerechten waren goed. De pasta truffel was heerlijk! Het personeel wisselde gedurende de avond. We hadden steeds iemand anders. Voor ons prima, maar het kan zijn dat mensen dit als minder prettig ervaren. De muziek staat wel heel erg hard. Waardoor je moet schreeuwen om elkaar te verstaan. Ik denk dat er meer mensen hier iets van vonden en weldra ging de muziek iet wat zachter, maar voor een restaurant nog te hard. Voor het eten kom ik zeker een keer terug.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lara G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Remco T, Manager van 5&33, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Lara,

Thank you for finding the time to leave such a pleasant review.
We are happy that you liked our food and staff, although we must apologize that your dinner was interrupted by loud music. We are striving to improve our service, hopefully we will see you next time to prove that!

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 5&33 bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In 5&33 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding