Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absoluut een aanrader!”
Beoordeling van Casa Di Sergio

Casa Di Sergio
Reserveer een tafel
2
vr 24-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 641 van 4.563 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 23
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Complimenten aan de chef! Heerlijk eten en de bediening is top! Heel vriendelijk… genoten van begin tot eind! Zeker een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank FarAway42208191388
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (498)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 498 beoordelingen

15 augustus 2021 beoordeeld

Als we in Amsterdam zijn is het altijd gezellig om bij Casa di Sergio te gaan eten. Op een centrale locatie blak bij Leidseplein. Het eten is goed en de bediening is altijd gezellig. We komen er met veel plezier

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank petert505
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2020 beoordeeld

Een Italiaans restaurant naar ons hart, lekker een (H)eerlijke gerechten, zo lekker dat we dag 2 niets anders hebben gezocht om te eten, wij zijn gewoon terug gegaan, en was terug lekker.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 1604kurt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Per toeval hier terecht gekomen. Heerlijk eten en ruime keuze. Vriendelijke bediening. Kom hier zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank 6naomib
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2020 beoordeeld

Je voelt je hier meteen thuis. Persoonlijke bediening. Eten goed zowel pizza's als pasta. Kregen nog drankje van het huis. Leek wel of we in zuid Europa zaten. Kan niet anders zeggen, super leuke avond.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank samsteenman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Casa Di Sergio bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Casa Di Sergio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.