Vandaag geopend: 12:00 - 03:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Heerlijke Amsterdamse kroeg

Een ouderwetse Amsterdamse kroeg waar een gezellige gastvrije sfeer heerst. Binnen kijk je je ogen ... meer lezen

Beoordeeld op 3 juli 2024
Rvanhoften
Amsterdam, Nederland
Gezellig warm café

Gezellig café midden in het centrum van Amsterdam. Ze draaide er leuke muziek en er was veel keuze ... meer lezen

Beoordeeld op 9 april 2024
Merel K
Lees alle 150 beoordelingen

Beoordeeld op 18 augustus 2022 via mobiele applicatie

Geweldige bruin cafe met een fantastische eigenaar! Hebben ons flink vermaakt met z’n alle. Drankjes zijn goed geprijsd en service is super.

Datum van activiteit: juli 2022
Beoordeeld op 13 juli 2021 via mobiele applicatie

Super bediening en totaal niet duur. Wijn is heel lekker en je kunt lekker mensen kijken. Zeker een aanrader om een avondje te beginnen in amsterdam

Datum van activiteit: juni 2021
Beoordeeld op 23 december 2018 via mobiele applicatie

Wat een gezellig en in deze maand erg fraai aangekleed donker bruin café. Aanrader is een broodje bal gehakt. Als wij naar Amsterdam gaan gaan wij dit café zeker weer bezoeken. Dus ben je op ‘t Spui ga bij dit café zeker naar binnen

Datum van activiteit: december 2018
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

Cafe met veel karakter en lekkere tosti’s. Zeer aan te raden voor even lekker een pilsje te drinken!!

Datum van activiteit: oktober 2018
Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Zowat het meest klant vriendelijke café van Amsterdam wat er te vinden is. Perfecte bediening, super vriendelijk personeel, en een bijzonder groot aanbod in dranken. Absolute aanrader!

Datum van activiteit: augustus 2017