Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 12:00 - 01:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Super

Super bediening en totaal niet duur. Wijn is heel lekker en je kunt lekker mensen kijken. Zeker een ... meer lezen

Beoordeeld op 13 juli 2021
Ljlf1983
,
Tilburg, Nederland
via mobiele applicatie
Prima bier voor n mooie prijs

Cafe met veel karakter en lekkere tosti’s. Zeer aan te raden voor even lekker een pilsje te ... meer lezen

Beoordeeld op 19 oktober 2018
Bram H
via mobiele applicatie
Lees alle 136 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Amsterdam
vanaf US$ 41,76
Meer info
vanaf US$ 28,45
Meer info
vanaf US$ 68,70
Meer info
Beoordelingen (136)
Beoordelingen filteren
136 resultaten
Waardering van reizigers
89
34
5
1
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
89
34
5
1
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 136 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

Cafe met veel karakter en lekkere tosti’s. Zeer aan te raden voor even lekker een pilsje te drinken!!

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Bram H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Zowat het meest klant vriendelijke café van Amsterdam wat er te vinden is. Perfecte bediening, super vriendelijk personeel, en een bijzonder groot aanbod in dranken. Absolute aanrader!

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank bklein85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2017 via mobiele applicatie

Knus en gezellig. Zit in een leuk stukje Amsterdam aan een leuk straatje.
We waren er eventjes, wat drinken.
Leuke eigenaar; John. Aardige man!
Vriendelijk personeel.

Datum van activiteit: maart 2017
Bedank MdB1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2017 via mobiele applicatie

Ben je in Amsterdam dan moet je hier zijn geweest. 500+ soorten rum, 100+ soorten whisky en de mooiste klassieke wijnen gewoon per glas te bestellen. John, Lucas en het personeel hebben gastvrijheid zoals het hoort hoog in het vaandel staan!
Chapeau!

Datum van activiteit: januari 2017
Bedank robinr30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2016 via mobiele applicatie

Wij komen hier al jaren, maar nu sinds onze dochter op 't Spui is gaan wonen veel vaker. Het is een echte Amsterdamse kroeg, waar gezelligheid en warmte met hoofdletters wordt geschreven. Hier geen zure wijnen, maar goed uitgezochte wijnen in mooie glazen. Goede porties bittergarnituur en het allervriendelijkst personeel is altijd in voor een praatje.
Voor iedereen en dus ook voor toeristen de kroeg waar je geweest moet zijn als je een bezoek brengt aan Amsterdam!

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Leeuwerik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken