Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Eric H

Uitmuntende gastvrijheid

Beoordeling van Room Mate Aitana
5,0 van 5 bollen23 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wat een ongelofelijk gastvrijheid ervaar je van jullie team.
Ps. Nog bedankt voor de persoonlijk geschreven kaart voor onze trouwdag en alle lekkere versnaperingen voor de kinderen. We komen zeker nog een keer terug. Al is het alleen maar voor het fantastisch mooie uitzicht.
Gr Eric
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Ga zeker eens te voet de stad in, en neem ook eens de gratis pond maar Amsterdam noord bij het...
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 269
  • Expedia.com
    € 301
  • Vio.com
    € 231
  • Hotels.com
    € 264
1.9 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
€ 208
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 177
  • Agoda.com
    € 171
  • Priceline
    € 208
2.0 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
€ 114
  • Expedia.com
    € 127
  • Agoda.com
    € 98
  • Priceline
    € 127
4.7 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
€ 75
Geen aanbetaling vereist
  • Vio.com
    € 67
  • Priceline
    € 75
  • Expedia.com
    € 86
1.4 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
€ 149
  • Booking.com
    € 149
  • travelup.com
    € 126
  • Expedia.com
    € 150
0.6 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
€ 126
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 126
  • Vio.com
    € 125
  • Hotels.com
    € 126
3.6 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
€ 158
€ 133
  • Vio.com
    € 133
  • Expedia.com
    € 148
  • Hotels.com
    € 137
1.0 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
€ 79
  • Vio.com
    € 79
  • ZenHotels.com
    € 78
  • Expedia.com
    € 88
3.2 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
The Twin Room at the New West Inn Amsterdam
€ 67
  • Priceline
    € 64
  • Agoda.com
    € 60
  • Vio.com
    € 66
7.2 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 395
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 429
  • Agoda.com
    € 280
  • Expedia.com
    € 430
1.6 km van Room Mate Aitana
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordelingen (4.235)
Beoordelingen filteren
4.236 resultaten
Waardering van reizigers
2.591
1.261
269
69
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.591
1.261
269
69
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 4.236 beoordelingen
Beoordeeld op 21 oktober 2021

Allereerst de locatie: op loopafstand van het Centraal station van waar je de gehele stad kunt bereiken. Daarnaast vlakbij de aanlegplaatsen van de diverse rivier cruise schepen. In mijn geval 100 meter!!
Vriendelijke ontvangst door Jeroen. Nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Pluspunt: een eventuele late check-out betaal je per uur, ideaal.
Kamer ontbrak verder niets aan: gevulde minibar, prima matras

Enige nadeel: tv scherm is niet te draaien. Je moet je bureaustoel verplaatsen ( is wat zwaar) om naar de TV te kijken tenzij je dat vanuit bed wil doen.

Ontbijt buffet: zeer uitgebreid, klasse

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank polarlys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2021 via mobiele applicatie

Prachtig modern hotel gelegen aan het water.Alle bezienswaardigheden waren binnen loopafstand.
Zeer ruime kamers met alle moderne comfort..koffie en theefaciliteiten..
Douche en bad in de kamer.
Zeer goed bed en geen last van nachtelijk lawaai.
ALVARO van de receptie was Zeer vriendelijk en behulpzaam! We voelden ons heel welkom.
Prijs / kwaliteit is super.
Dit is een verborgen parel in Amsterdam.

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank MichelineV107
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 augustus 2021 via mobiele applicatie

Mooi hotel met vriendelijke service. Prachtig uitzicht over jachthaventje. Behulpzaam personeel voor bagage nog even te stallen na uitchecken. Ligging is dicht bij station waarvoor we dit ook hadden gekozen daar we met Thalys Amsterdam bezochten. Spijtig toch iets uit centrum zodat we wel wat kilometers gewandeld hebben

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank christophecQ2546TX
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Javier Sanchez Torres, Otros van Room Mate Aitana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2021

Beste Christophec, dank voor je verblijf bij Aitana, wat fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen! Ik hoop dat je een volgende keer weer voor ons hotel zult kiezen. Vriendelijke groeten, Javier Sanchez Torres - Duty Manager - Room Mate Aitana. aitana.dutymanager@room-matehotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2021

Mooie kamer en badkamer met mooit uitzicht op 12de verdieping, wel de moeite om kamer te nemen met uitzicht over Amsterdam, wel meerprijs natuurlijk.
Ligging was ook vlakbij centrum, 5min tot aan station wandelen.
Geen lawaaihinder, muisstil 's nachts. Aanrader voor tripje Amsterdam.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Vicky G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Javier Sanchez Torres, Other van Room Mate Aitana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2021

Beste Vicky, hartelijk dank voor uw verblijf bij ons en voor het delen van uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het hotel! Wij zien er naar uit u spoedig weer te mogen ontvangen! Vriendelijke groet, Javier Sanchez Torres - Duty Manager - Room Mate Aitana. aitana.dutymanager@room-matehotels.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2021 via mobiele applicatie

Super hotel op een toplocatie. Het is vanaf hier 5 a 10min lopen en dan sta je in het centrum.
Mooie ruime kamer met fijne bedden, een ruime douchecabine met regendouche en mooi uitzicht.
Het ontbijt was divers en erg lekker. Erg vriendelijk personeel!
Wij hebben genoten van ons verblijf. Dank je wel.
Groet Roomie Pedro (RM Bruno) en gezin.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank TravelWendy01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken