Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk plekje”
Beoordeling van Bariloche Steak & Burger

Bariloche Steak & Burger
Reserveer een tafel
2
za 5-12
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 1.414 van 4.494 Restaurants in Amsterdam
Prijsklasse: US$ 13 - US$ 73
Keukens: Argentijns
Wijk: Centrum
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
27 september 2020 beoordeeld

Goed plekje met goede fajitas. bediening behulpzaam. Ik vroeg voor een goede maaltijd en dat is zeker goed gekomen. Goed dat ze ook halal opties hebben.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank joelhK5988BM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (283)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 283 beoordelingen

8 september 2020 beoordeeld

Dit is de plek waar je moe zijn voor steaks. Sappig, mals en goede kwaliteit. Dit is wat ik gewend ben van een goed Argentijnse Steakhouse!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Musatravels222
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld

Prettige sfeer en lieve bediening. Er werd mij de steaks aangeraden en dat was zeker geen teleurstelling! Echt top vlees. Stukje Argentinië in Amsterdam.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Derektripit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2020 beoordeeld

Zooooo lekker! Jullie hebben een vaste klant erbij! De steaks zijn super mals en personeel super vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 715steffanieb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Top steaks! Heb er van genoten. Lief, attent en zeer aardig personeel. Goed om met je familie te gaan of met vrienden.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ilyass479
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bariloche Steak & Burger bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Bariloche Steak & Burger geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.