Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 118
Aanbieding bekijken
Hampton
US$ 118
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hurb
US$ 108
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 117
Hotels.comUS$ 117
PricelineUS$ 118
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.691)
Beoordelingen filteren
2.691 resultaten
Waardering van reizigers
1.208
1.069
276
76
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.208
1.069
276
76
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.691 beoordelingen
Beoordeeld op 19 december 2021

Deze hotel is heel netjes alles is perfect geregeld, ontbijt is uitgebreid en verzorgd.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Voor mij was het thuis komen. Hier kom ik zeker terug als ik in Amsterdam moet zijn.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank mikatje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nienke van Riel, Overig van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 december 2021

Beste Gast,

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van ons hotel. Ik en mijn team zijn blij dat u een leuke tijd bij ons heeft gehad!

We hopen u spoedig opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Benny Luitjens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2021

goed hotel met goede bereikbaarheid.parkeren kan heel erg goedkoop bij park &ride bij de arena. Goed ontbijt, dat heb ik niet iedere morgen bij mijzelf.
Goede kamer en schoon. Wat wij allemaal wel een groot minpunt vonden was dat het bed echt veel te hard was….dus dit is echt een verbeterpunt voor het hotel.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank Brigitte v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nienke van Riel, Overig van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2021

Beste Brigitte,

Hartelijk bedankt voor uw leuke review over ons hotel, ik en mijn team zijn blij dat de meeste van onze faciliteiten en services tot uw wens waren.

We hopen u in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel!

Met vriendelijke groet,
Benny Luitjens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2021

Nette kamer (wel gehorig maar dat ligt ook aan de gasten die lawaai maken). Locatie is zeer goed voor bezoek aan ziggo dome, johan cruijff arena, en ligt tegenover het station. Het inchecken moet echt beter worden geregeld, het wachten duurt te lang.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank liekiesittard
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nienke van Riel, Overig van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2021

Beste Liekiesittard,

Hartelijk bedankt voor uw leuke review, we zijn blij te lezen dat het meeste van onze faciliteiten en services naar uw wens waren. Aangaande het wachten voor het inchecken, we proberen dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Helaas hebben we te maken met een tekort aan medewerkers waardoor het inchecken soms langer duurt dan gewenst. Namens mijn team onze excuses voor het ongemak.

We hopen u in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Benny Luitjens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2021

Alleen de airco vond ik een ‘dingetje’. Omdat de ramen niet open kunnen, is het enigszins benauwd. Altijd moet de airco aan en die maakt best wel geluid. ‘s Nachts is dit een beetje hinderlijk.
Ruime keuze bij ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank Peter v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nienke van Riel, Overig van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2021

Beste Peter V,

Hartelijk bedankt voor uw review en vijf punten! Helaas kunnen onze ramen inderdaad niet open vanwege het ontwerp van het gebouw. We nemen uw feedback m.b.t. de airconditioning mee voor verbeteringen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,
Benny Luitjens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2021

Prima hotel, gelegen op een mooie/ideale locatie naast station.
Was een weekendje met mijn vrouw naar Amsterdam en vanuit hier konden we makkelijk alles bereiken met openbaar vervoer. De auto makkelijk kunnen parkeren bij het hotel. Ook een bioscoop op hetzelfde plein.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank ivoPennings
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nienke van Riel, Overig van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2021

Beste Ivo Pennings,

Hartelijk bedankt voor het beoordelen van ons hotel, we zijn blij te lezen dat alles naar wens is geweest en dat u ons met een 5 heeft beoordeeld.

We hopen u in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Benny Luitjens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken