Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een heerlijk ontspannen avond”
Beoordeling van Eetcafe het pakhuis

Eetcafe het pakhuis
Geclassificeerd als nr. 588 van 4.630 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 17
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Centrum
Beschrijving: Pakhuisadam
8 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Per toeval kwamen mijn vriendin en ik bij Het Pakhuis terecht vanavond. Het was er erg druk maar er was toch een plekje voor twee. Reuring en gezelligheid! We bestelden eenmaal varkenshaas en eenmaal biefstuk, beiden voor maar een tientje!! We dachten dat het niet zoveel voor zou stellen maar het was echt superlekker. Rode wijntjes erbij, ruim 3 en half uur zitten tafelen! De gastheer was een kastelein pur sang en enorm gezellig. Zeker een aanrader!! Wij komen hier met 100% zekerheid terug.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Jesse d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (261)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 261 beoordelingen

4 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier al jaren eten, en ik kan zeggen dat het hier betaalbaar is voor wat je krijgt. Zowel lunch als diner! Het zit wel eens krapjes maar wel een hele leuke sfeer!

Datum van bezoek: december 2017
2  Bedank msypt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Al jaren een van mijn favoriete plekken om even “makkelijk” en lekker te genieten. Biefstuk pakhuis is een aanrader, lekker met gebakken champignons en spekjes.. vriendelijke medewerkers!

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank Vbvin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was simpelweg slecht. Had een pepersteak die nog droger was dan een spons. Het personeel was vooral druk met het vol krijgen van de tent. Als de tafels maar bezet waren. Wat mij betreft geen aanrader. Was voor mij helaas de eerste, maar zeker de laatste keer. Verschrikkelijk!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank guusdoorn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2017 beoordeeld

Dit is een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam. Het eten is heerlijk en voor een goede prijs! Een vast menu met altijd extra specials. Het is vaak erg druk dus hopen dat er plek is!

Datum van bezoek: juli 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Digna S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafe het pakhuis bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Eetcafe het pakhuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding