Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een superavond Karten en Steengrillen

Met groep ex-collega's wezen karten en eten bij Silverstone. Vriendelijke service van een ieder ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
MelmacSPL
,
Schiphol, Nederland
Dagje uit in de vakantie

Brandstofmotoren blijft leuk. Je voelt aan ademhaling wel dat de karts meer zuurstof uit de lucht ... meer lezen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

Beoordeeld op 20 augustus 2018
Kleinegert
,
Aalsmeer, Nederland
Lees alle 120 beoordelingen
  
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Amsterdam
vanaf US$ 55,50
Meer info
vanaf US$ 25,40
Meer info
vanaf US$ 19,40
Meer info
vanaf US$ 20,80
Meer info
Beoordelingen (120)
Beoordelingen filteren
120 resultaten
Waardering van reizigers
57
37
11
7
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
57
37
11
7
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 120 beoordelingen
Beoordeeld op 17 oktober 2017

Tijdens het bezoek hadden we wat problemen met de bowling baan. Hierdoor hebben de kinderen rond de 10 minuten verloren.

Datum van activiteit: oktober 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank 109perryc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2017 via mobiele applicatie

Met neefje en 2 nichtjes wezen lasergamen. Tegenstanders waren 10 kids van 10 jaar. Leuke hindernissen en genoeg plaats om je te verbergen. Na afloop krijg je per persoon de resultaten op papier. Wel warm binnen. Aardige mensen bij Silverstone.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank 983ren_a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2017

Altijd goeie service en leuke actieveteiten. De werkers daar zijn heel vriendelijk en de prijzen zijn ook niet verkeerd.

Datum van activiteit: augustus 2017
1  Bedank De C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017

Gisteravond voor het eerst wezen karten hier met mijn man. Vooraf goed en vriendelijk geholpen bij het reserveren door Mirella. Ook ter plaatse oprecht sympathieke dame achter de balie. Drankjes normale prijs. Kartbaan leuk en twee heats gereden met nog 14 anderen. Wel druk dus maar evengoed leuke ervaring. Materiaal prima, sommige karts wat zwaarder sturen. Leuke avond gehad. We komen graag nog eens.

Datum van activiteit: augustus 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank Valerie B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2017

Voor iedereen is er wel wat te doen. Prima service en een prettig verblijf.
Een echte aanrander als je pubers bij je hebt.

Datum van activiteit: juli 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
1  Bedank astridgA9058TM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken