Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie Bierkaart”
Beoordeling van Biercafe Gollem

Biercafe Gollem
Geclassificeerd als nr. 77 van 4.896 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands, Bar, Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
Wijk: Centrum
9 maart 2018 beoordeeld

Vriendelijke en behulpzame uitbater. Ongedwongen atmosfeer. Echte bruine kroeg, waar je je direct thuis voelt.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank andredeschepper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (688)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 688 beoordelingen

21 februari 2018 beoordeeld

we waren een nachtje in amsterdam en na een lekker dineetje een afzakkertje genomen in cafe Gollem. en daar was niks mis mee :-)

Datum van bezoek: februari 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank janensuzy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld

Mooi oud café in het centrum van Amsterdam. Enorm veel keuze in biersoorten, je weet van gekkigheid niet wat je moet kiezen. Helaas 2 akkefietjes met de barman(nen). Hadden we eindelijk contact met de barman, geeft die aan nu vrij te zijn en ons niet te bedienen... Daarna eindelijk contact met de tweede barman, bestel een Maredsous tripel, krijg ik een Maredsous blond... Wel excuses, maar niet een vervangend biertje wat ik een gemiste kans vond.

Datum van bezoek: februari 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank nev3rmind
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld

Het blijft altijd moeilijk om keuzes te maken uit zoveel verschillende bieren je moet ook niet teveel kiezen dan gaat het fout

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank koen122
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed bruin café met ruime keuze! Je zit dicht bij elkaar waardoor je snel contact legt. Veel verschillende speciaalbiertjes.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank 748tessv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Biercafe Gollem bekeken, bekeken ook

 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Biercafe Gollem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding