Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“POKE BOL”
Beoordeling van Eazie

Eazie
Geclassificeerd als nr. 1.837 van 4.658 Restaurants in Amsterdam
Keukens: Aziatisch
Wijk: Oude Pijp
Gegevens restaurant
Wijk: Oude Pijp
23 juni 2018 beoordeeld

we wouden eens wat anders, en hier hebben ze heerlijke POKE BOLS
in 3 smaken, wij hebben de KIP gehad

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank swoepy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (56)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 56 beoordelingen

13 juni 2018 beoordeeld

Ik wilde een bakje wokgroenten, zonder noodles of rijst. Dat kon, ik mocht zelfs 8 groenten uitkiezen! Lekker, kom maar door. Ik echter dezelfde hoeveelheid groenten als normaal bij rijst of noodles werd gedaan. Het was meer variatie (8 soorten), maar het werd in hetzelfde kommetje verzameld als voor alle andere bestellingen, de hoeveelheid groenten werd niet groter.
Het resultaat: een halfvol kartonnen bakje met groenten voor 6 Euro. Zeer teleurstellend.

De menukaart is sowieso onbegrijpelijk.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Susanne B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke zaak en goede bediening. Ruime keus uit lekker en gezond eten.
De wachtrij kan wel eens lang zijn als het druk is.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank ronaldpK9633YK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een fastfood restaurant waar je gezond kan eten. Helaas heeft het personeel het vaak vooral druk met elkaar..

Datum van bezoek: december 2017
Bedank gerardhon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2017 beoordeeld

Samen twee collega's heb ik hier gegeten. Genoeg keus, snel en gezond! Je kunt er prettig zitten en het eten smaakt goed.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank renev83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eazie bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Eazie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding