Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Even zitten en lekker rondkijken.”
Beoordeling van Café Hoppe

Café Hoppe
Geclassificeerd als nr. 525 van 4.624 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Wijk: Centrum
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Even op de lange dag een terras pakken. Je loopt wat af op een dagje Amsterdam. Bij Café Hoppe op het terras kijk je mooi over Spui plein. Goede Italian koffie gehad en een lekker getapt pilsje.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Peter J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 275 beoordelingen

16 november 2017 beoordeeld

Lekker knus, "serre" met zicht op het Spui (ook nog een buitenterras maar dat was nu een beetje koud). Prima lunchgerechten en bittergarnituren. Hartelijke bediening, kortom prima! Beneden wel rolstoeltoegankelijk maar het toilet is de trap op op de eerste verdieping.

Datum van bezoek: november 2017
    • Service
    • Eten
Bedank 208MaartenBinnendijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2017 beoordeeld

Een echte authentike bruine kroeg die je als je Amsterdam bezoekt gezien moet hebben. GEweldig echt Amsterdam!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank alm G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een paar uur struinen door de stad is het lekker uitrusten in café Hoppe. We nemen een lekker biertje en een broodje kroket. Bezoekers zijn een mengeling van diverse toeristen en Amsterdammers.
Sfeer is goed en ook de bediening is alert. Het is hier goed toeven.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank siegfried256
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2016 beoordeeld

Ik ben hier al een paar keer geweest voor de lunch. Prima kwaliteit.
De tomaten soep lijkt eigengemaakt en is erg lekker. Verder hebben ze diverse belegde boterhammen. Zowel warm als koud.
Kortom, ben je in de buurt en zoek je een Amsterdams no-nonsense lunchadres waar je ook nog eens kunt blijven zitten om te borrelen dan ben je hier op het juiste adres!

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Roy K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Café Hoppe bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Café Hoppe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding