Vandaag geopend: 12:00 - 02:00
Foodtour Amsterdam (op fooien gebaseerd)
0 beoordelingen

Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Manieren om The Poolbar te ontdekken
Beoordeeld op 31 augustus 2019

Mijn favo bar in Amsterdam o.a. vanwege de goede sfeer, leuke gasten, het aardige personeel, de gezellige muziek en het grote aanbod spelletjes (naast poolen) waardoor je je dus nooit hoeft je te vervelen.

Datum van activiteit: augustus 2019
Rob R, General Manager van The Poolbar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2019

Hey hey,

Super fijn dat je het naar je zin hebt bij ons. We hopen je snel weer te zien . Gezellig.

Beoordeeld op 24 februari 2019 via mobiele applicatie

Poolbar blijft de beste plek in het centrum voor een potje pool, goed vriendelijk personeel en andere spelletjes onder het genot van een pitcher! Zeker een aanrader voor elke dag van de week!!

Datum van activiteit: februari 2019
Rob R, General Manager van The Poolbar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2019

Hey Aron ,

Wat fijn dat je het naar je zin hebt bij ons . Tot snel aan de bar .

Beoordeeld op 5 februari 2019

Afgelopen vrijdag heb ik in the Poolbar mijn verjaardag gevierd, wat een groot succes was! Je kan een hoekje van tevoren reserveren die gelijk naast de bar zit, wat handig is met het bestellen van drankjes uiteraard. Verder is het personeel heel vriendelijk en de sfeer gezellig!! Aanrader, zelfs op een vrijdagavond die ik persoonlijk veel te druk ervaar in het centrum van Amsterdam!

Datum van activiteit: februari 2019
Rob R, General Manager van The Poolbar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2019

Hey Jasmien ,
Fijn dat je het naar je zin hebt gehad . We hopen je snel weer te zien . Gr Rob

Beoordeeld op 5 januari 2019 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening, goede mix van touristen en local (Amsterdammers). Hebben naast de pooltafels, soulebaken,bordspelen,dart. Er hangt een Goede sfeer met leuke bezoekers. Ook geschikt om voetbal te kijken. Voor groepen of voor gewoon met 2 man/vrouw. In de weekenden gezellig druk.

Datum van activiteit: januari 2019
Rob R, General Manager van The Poolbar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Wat fijn om te horen dat je een leuke avond hebt gehad . Leuk dat je zoveel van onze spellen gespeeld hebt,
We hopen je snel weer te zien .

Beoordeeld op 6 februari 2018

In het weekend druk dus meestal moet je een uur wachten voor dat je kan poolen. Maar je kan je prima vermaken met verschillende spellen. Mensen van de bar altijd aardig! Ik kom hier graag

Datum van activiteit: februari 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Rob R, General Manager van The Poolbar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2018

Hey Sonja , in het weekend is er helaas een lange wachtrij , dit ook omdat je bij ons geen tafel kan reserveren . we zijn blij dat je het ondanks de wachtrij toch altijd naar je zin hebt bij ons . zie je snel aan de bar . Gezellig!!