In het weekend druk dus meestal moet je een uur wachten voor dat je kan poolen. Maar je kan je prima vermaken met verschillende spellen. Mensen van de bar altijd aardig! Ik kom hier graag
Hey Sonja , in het weekend is er helaas een lange wachtrij , dit ook omdat je bij ons geen tafel kan reserveren . we zijn blij dat je het ondanks de wachtrij toch altijd naar je zin hebt bij ons . zie je snel aan de bar . Gezellig!!
Deze kroeg ziet er mooi en schoon uit, en het is ook nog eens echt ouderwets gezellig!
Het personeel is vriendelijk en netjes, spreken ook goed Engels.
Dit is zeker een aanrader, je kan er ook prima poolen.
Hey Nick , ouderwets gezellig vind ik een hele mooie beschrijving van de Poolbar . Zie je snel aan de bar .
Had een hoogtepunt van het weekend met buitenlandse vrienden moeten worden, echter ruim twee uur moeten wachten voor als zevende in wachtrij er een pooltafel beschikbaar kwam... pfff... tijd gedood met biertjes en spelletjes....leuke bar personeel
Hey Harry . helaas kan je bij ons inderdaad geen reservering voor een tafel maken . Wel is het mogelijk om als je met een verjaardag of feestje komt het zithoekje links van de bar te reserveren . Fijn dat je het ondanks het lange wachten toch leuk hebt gehad.
Een gezellige, sfeervolle en typisch Amsterdamse bar. Echt een aanrader! Het was een topavond met leuke mensen.