Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke tent!”
Beoordeling van Bistro Baret

Bistro Baret
Reserveren met
Bistro Baret is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 795 van 4.619 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Wijk: De Plantage & Amsterdam-Oost
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

I.v.m. theaterbezoek (Carré) gezocht naar een restaurant in de buurt. Vanwege locatie en recensies hebben we hier gereserveerd. Zeer vlotteren attente bediening. Kleine kaart, maar echt heel smakelijk. Ze zijn prima voorbereid op gasten die naar Carré gaan, dus ook op tijd klaar. Bij een volgend bezoek aan Adam gaan we hier beslist nog eens naar toe, ook zonder theaterbezoek. Value for money.

Datum van bezoek: juni 2018
2  Bedank 442peterv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (67)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 67 beoordelingen

3 maart 2018 beoordeeld

Voor de voorstelling van de Vreemde Kostgangers een hapje gegeten. Voortreffelijke biefstuk, mooi garnituur erbij, heerlijke frietjes. Toe: coupe ijs. Het was verrukkelijk. Bediening uitstekend. Enige minpuntje: beetje roezemoezig.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marlene B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2018 beoordeeld

Dit is een eenvoudig eetcafé en dan verwacht je simpele gerechten en een matige bediening. Maar niets van dit al. De gerechten zijn goed qua smaak en omvang. Een ruime keuze aan (goede) wijnen. En de bediening is super: persoonlijk en attent. Kortom hier komen we zeker terug.
Let op als er een voorstelling in Carre is dan is het druk en moet je zeker reserveren. Indien er geen voorstelling is dan is er voldoende ruimte.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nc0205
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte bediening. Perfecte Cuison. Super vriendelijk. Een aanrader voor iedereen die een hap zoekt voor een voorstelling in Carre

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank goranv824
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte theatermenu. In de straat naast Carre zit deze prima Bistro. Een kleine maar voortreffelijke kaart met ook twee theater menu's die snel worden uitgeserveerd. Op elkaar afgestemde soepele bediening. Wij de kogelbiefstuk als hoofdgerecht. Heerlijke en heet opgediende tomatensoep vooraf en hangop toe. Alle drie gangen fotogeniek en heerlijk. Een aanrader, ook als je Carre niet bezoekt.

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank 332henkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Baret bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Bistro Baret geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding