Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Om de hoek van Carre ”
Beoordeling van Bistro Baret

Bistro Baret
Reserveren met
Bistro Baret is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 795 van 4.619 Restaurants in Amsterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Wijk: De Plantage & Amsterdam-Oost
9 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte theatermenu. In de straat naast Carre zit deze prima Bistro. Een kleine maar voortreffelijke kaart met ook twee theater menu's die snel worden uitgeserveerd. Op elkaar afgestemde soepele bediening. Wij de kogelbiefstuk als hoofdgerecht. Heerlijke en heet opgediende tomatensoep vooraf en hangop toe. Alle drie gangen fotogeniek en heerlijk. Een aanrader, ook als je Carre niet bezoekt.

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank 332henkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (67)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 67 beoordelingen

2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en attente bediening......een aanrader vooraf n bezoek aan carre. Kleine maar fijne kaart. Kortom lekker.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank heemsteentje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een bezoek aan Jochem Myjer in Carre bij deze bistro gegeten. Supervriendelijk en attent personeel. Heerlijke gerechten met zeer goede smaak en ruime keuze uit de verschillende gerechten. Een echte aanrader en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding !!!!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank 2510marcel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2017 beoordeeld

Een betaalbaar en goed restaurantje op twee minuten lopen van Carré. Ideaal voor een avondje uit.

Met z'n tweeën waren we 71 euro kwijt (excl. fooi) voor een driegangentheatermenu, twee glazen rode wijn en een flesje prikwater. Da's niet slecht.

Het eten werd ruim binnen de twee uur geserveerd door het vriendelijke personeel, dat we op de hoogte hadden gesteld van onze deadline i.v.m. een voorstelling. Dat waren ze, uiteraard, wel gewend, dus de hele bediening is hierop ingesteld.

Enig minpuntje: het zit wel erg krap op elkaar en de houten stoeltjes ben je na anderhalf uur ook echt zat. Gelukkig duurde de zit ook niet veel langer dan dat.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dozoremy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2017 beoordeeld

Hadden 2x een theatermenu, 1 met vis en de ander met vlees. Het smaakte heerlijk!! Als amuse zelf gemaakte chips. De vis was goed klaargemaakt en de steak eveneens. Lekker veel groente erbij en mooi opgemaakt. Attente bediening en ze letten goed op.
Ik vind het een aanrader en ga zeker terug als ik weer in Amsterdam dineer!!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank JohnWL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Baret bekeken, bekeken ook

Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
 
Amsterdam, Noord-Holland
Amsterdam, Noord-Holland
 

In Bistro Baret geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding