De Jong🍦
De Westereen, Nederland

Goeie holiday in!

4,0 van 5 bollen14 jul 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed en schoon hotel, via het hotel fietsen gehuurd, waarmee we door Amsterdam zijn gecrost. Kamers mooi ingericht, en waren schoon. Je kon op de kamer zelf koffie of thee zetten. We vonden het wel vreemd dat er om 9:00 iemand aan je deur klopt, en die vraagt of je vandaag ook een checkout doet, de reden hiervan was onbekend?! ontbijt was prima, alles aanwezig van koffie, verse croissantjes, tot verschillende soorten broodjes en beleg.
Nachtportier voorziet je graag nog van een biertje, en omdat er verder geen keuken in het hotel zit, is het eten laten bezorgen door thuisbezorgd geen probleem.
Datum van verblijf: juli 2024
Kamertip: Om de auto te parkeren, moet je wel betalen. (Zondag gratis) fietsen zijn te huren via het hotel,...
Reistype: Bezocht met vrienden
6.8 km van Holiday Inn Express Amsterdam - South, an IHG hotel
7.6 km van Holiday Inn Express Amsterdam - South, an IHG hotel
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 7 januari 2024

Simpel maar prima hotel, schoon, vriendelijk personeel en een warm ontvangst!
Ontbijt meer dan voldoende keus.
Amber en Michelle hebben ons meer dan welkom ontvangen en tips gegeven.
Thanks toppers.

Datum van verblijf: januari 2024
HIEX Amsterdam-South, Owner van Holiday Inn Express Amsterdam - South, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2024

Beste Sander,

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! We zijn er erg blij mee en hopen u dan ook in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen in ons hotel.
Graag tot dan!

Met Vriendelijke Groet,

Het Receptie Team

Beoordeeld op 22 mei 2021 via mobiele applicatie

Alles prima in orde. Vriendelijk personeel, nette hotelkamer met badkamer en goed voorzien van handdoeken. Ontbijt nuttigen op de kamer is wat behelpen ivm de Corona maatregelen. Voldoende keuze. Incheck verliep wat rommelig en heb lang moeten wachten maar doordat de reserveringen voor mij extern zijn gemaakt weet ik niet zeker of het hotel de tijd die het samenvoegen ervan kostte had kunnen voorkomen. Voor mijn verjaardag werd er op de kamer een flesje wijn klaar gezet met briefje . Zeer attent.

Datum van verblijf: april 2021
HIEX Amsterdam-South, Owner van Holiday Inn Express Amsterdam - South, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2024

Dear guest, we thank you for taking your time to leave us feedback. We're truly grateful for your kind words and positive review. Know that we are committed to guaranteeing comfortable, seamless experiences for our guests, and your feedback motivates us to keep improving. We can't wait to see you again soon!

Beoordeeld op 3 december 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel, prima prijs/kwaliteit. Kamer netjes. Inchecken ging lastig (kreeg key van bezette kamer). Badkamer klein maar netjes. Ontbijt was prima maar beperkt. Overall goed om nog een keer terug te komen

Datum van verblijf: december 2019
HIEX Amsterdam-South, Owner van Holiday Inn Express Amsterdam - South, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2024

Beoordeeld op 18 augustus 2019

Wij (mijn dochter van 10 en ik) hebben hier twee nachten gelogeerd voor een weekendje Amsterdam. De bus en tram stoppen praktisch voor de deur en de verbinding met het centrum van Amsterdam is perfect. Binnen 15 minuten sta je op CS. Parkeren is in het weekend gratis (openbare parkeerplaats) en het hotel ligt lekker rustig. Het ontbijt is prima, alles wat wenselijk is, is er wel te vinden. En de receptiemedewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. De kamer ziet er keurig uit, goed verzorgd, netjes en schoon. Badkamer met een ruime douche en een lekker bed. Geen last van geluid of wat voor vorm van overlast dan ook. Al met al een heerlijk verblijf gehad en een leuk weekend Amsterdam.

Datum van verblijf: augustus 2019

Thank you for taking your time to share your experience. We're truly grateful for your kind words and positive review. It's wonderful to know that you had a great time with us. We hope that we will be able to welcome you back in the nearest future. Thanks! Kind regards, frontdesk

Beoordeeld op 15 januari 2019

Het personeel is vriendelijk en de kamer is schoon. Het ontbijt is goed en uitgebreid. De metro is heel dicht bij en met lijn 51 ben je zo bij het Centraal Station in Amsterdam. Omdat er geen keuken is kun je je avondeten eventueel laten bezorgen bij de receptie.

Datum van verblijf: januari 2019

Thank you for sharing your experience. We're genuinely grateful for your kind words and positive review. Your happiness during your stay is our ultimate goal, and we're thrilled to have achieved that. We'll continue to provide top-notch service and can't wait to see you again!