Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Joop en Jennifer
Heerenveen, Nederland

Fantastische verblijf in hartje Amsterdam

Beoordeling van Hotel The Craftsmen
5,0 van 5 bollen25 nov 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prachtige locatie, fantastisch uitzicht, sfeervol ingericht op originele en doordachte wijze
Comfortabele kamers met heerlijk bed en voorzien van alle gemakken
Schoon
Persoonlijk ontbijt
Medewerkers hebben echte hospitality touch
Datum van verblijf: november 2023
Kamertip: Geen alles perfect
Reistype: Bezocht voor zaken
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Owner van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 7 mrt 2024
Thank you so much for your feedback, we are glad you enjoyed your time with us!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 265
  • Priceline
    € 251
  • Vio.com
    € 223
  • Expedia.com
    € 255
1.3 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
€ 280
€ 174
Go to your Happy Price
  • Official Site
    € 186
  • Booking.com
    € 280
  • Hotels.com
    € 234
1.2 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
€ 108
  • Priceline
    € 133
  • Agoda.com
    € 99
  • Expedia.com
    € 133
4.1 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
€ 133
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 133
  • Expedia.com
    € 114
  • Vio.com
    € 133
2.0 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
€ 95
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 95
  • Agoda.com
    € 84
  • Expedia.com
    € 95
2.9 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
€ 185
  • ibis
    € 185
  • travelup.com
    € 180
  • Expedia.com
    € 185
0.5 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Restaurant
€ 100
Go to your Happy Price
  • Official Site
    € 62
  • Vio.com
    € 69
  • Agoda.com
    € 100
4.0 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 85
  • Vio.com
    € 85
  • Hotels.com
    € 80
  • Expedia.com
    € 86
3.2 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
€ 210
€ 196
  • Priceline
    € 210
  • Expedia.com
    € 197
  • Vio.com
    € 196
0.5 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
The Twin Room at the New West Inn Amsterdam
€ 66
  • Priceline
    € 63
  • Vio.com
    € 66
  • Expedia.com
    € 69
6.8 km van Hotel The Craftsmen
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordelingen (457)
Beoordelingen filteren
458 resultaten
Waardering van reizigers
432
22
4
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
432
22
4
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 458 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juli 2023 via mobiele applicatie

Dit hotel is zo 100% Amsterdams dat je niet anders kan dan hier te logeren. Prachtig historisch gebouw, met kamers die elk hun eigenheid hebben. Wij hadden The Boat Builders kamer. Je komt er binnen in een zeer trendy badkamer met moderne douche en bad met uitzicht op het kanaal. Prachtige setting. De slaapkamer ernaast, op de hoek van het gebouw, heeft authentieke glas-in-lood-raampjes en first-class meubilair. Een pareltje.
Het ontbijt in de ontbijtkamer op het gelijkvloers was perfect. Op maat van elke tafel, met een broodbuffet. Vers fruit, heerlijke koffie, vers geperst sinaasappelsap. Heerlijk.
Ook de locatie is perfect. Je staat in no time in de winkelstraat, aan het koninklijk paleis, in Jordaan, in de Negen Straatjes. Ik kom zeker terug.

Kamertip: Ben je met drie of vier, probeer dan de Boat Builder kamer te boeken. Prachtig.
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank neeleh79
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Owner van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2024
Google-vertaling

Thank you so much for your feedback, we are glad you enjoyed your time with us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 januari 2023

Mijn 30ste verjaardag hier gevierd samen met mijn vriend en wat hebben we genoten. We hadden de prachtige Miller kamer uitgekozen en wat was die fijn. Goede service, heerlijk ontbijt op bed gehad de volgende ochtend. Dus eigenlijk nergens iets op aan te merken. Ook de ligging is super.

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ArletteRomijn1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Owner van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2024
Google-vertaling

Thank you so much for your feedback, we are glad you enjoyed your time with us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2022

Het nachtje in de Craftsmen zullen we niet snel vergeten. De entourage is geweldig. Middenin de drukke stad is je kamer een oase van rust en ontspanning. De kamer was zeer schoon en verzorgd. Ontbijt was gevarieerd en voldoende. Het uitzicht op de gracht maakte je ochtend compleet. Dat het soms wat gehorig kan zijn, moet je denk ik voor lief nemen. Dat hoort bij het grachtenpand. Ontvangst van de Engels-sprekende dame had iets enthousiaster gemogen. Verder valt het te prijzen dat je ook je bagage op de dag van vertrek nog mag laten staan als je de stad in gaat.

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank robertjN8726AF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Eigenaar van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2022

Beste Robert,

Bedankt voor je prachtige woorden over je verblijf bij Hotel The Craftsmen. Het is super om te horen dat het uitzicht, het interieur, de kamer en het ontbijt zo naar jullie zin waren. We hopen jullie van harte nogmaals welkom te heten!

Met vriendelijke groet,

Puck
Hotel The Craftsmen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2022 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk en gezellig ontvangst! Appje sturen voor informatie of iets te drinken erg makkelijk! Kamer boven ons werd vanaf 08uur schoongemaakt, erg lawaaierig door schuiven van stoelen oid. Kapstop in de kamer zou ook wel handig zijn.

Verder echt helemaal super!!

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NachtjeAdam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Eigenaar van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2022

Bedankt! Super om te zien dat jullie een review hebben achtergelaten en dat jullie het ontvangst en het verblijf zo leuk hebben ervaren. We gaan zeker kijken naar de mogelijkheden van een kapstok in jullie kamer en hopen jullie in de toekomst weer welkom te heten.

Een hele prettige dag nog!

Met vriendelijke groet,

Puck
Hotel The Craftsmen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2022 via mobiele applicatie

Kamer en service was echt fantastisch! Kamer was eerder klaar dan verwacht. De kamer zelf was top. Personeel is super vriendelijk en denkt graag mee. Alles was fantastisch geregeld! Ontbijt was ook uitstekend. Echt super hotel! Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank berkj2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Michelle Zandbergen, Eigenaar van Hotel The Craftsmen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2022

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Hotel The Craftsmen. Het is geweldig om te horen dat de kamer en ons service level zo naar je zin waren en dat jij een verblijf bij ons zo zou aanraden. We hopen natuurlijk van harte dat we je in de toekomst nog eens welkom mogen heten!

Met vriendelijke groet,

Puck
Hotel The Craftsmen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken