Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
Hoogtepunten van Amsterdam Fietstocht met optionele rondvaart door de grachten
163

Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Manieren om ARTIS Amsterdam Royal Zoo te ontdekken
Meer info
Meer info
Beoordelingen (7.224)
Beoordelingen filteren
7.224 resultaten
Waardering van reizigers
4.083
2.137
664
190
150
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.083
2.137
664
190
150
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
662 - 667 van 7.224 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juli 2014

Omdat we een abonnement hebben voor de dierentuin in Antwerpen, kunnen we hier ook gratis naar toe. Op zaterdag en zondag geven ze gratis een rondleiding van 1,5 u door vrijwilligers die u ook en blik achter de schermen geven. Dit is zeker de moeite waard want je krijgt ook wat geschiedenis van de zoo mee.

Datum van activiteit: juli 2014
1  Bedank stukkeni
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 juli 2014

Als je in Amsterdam woont, moet je zeker een keer naar Artis. qua branding zijn ze heel sterk met hun Artis de Partis enzo. Sommige dingen lijken wat zielig voor de dieren (de grootte van de ruimte van de zwarte panter bijvoorbeeld) maar over het algemeen is het een gaaf park met veel aandacht voor informativevoorziening, schoonheid.

Datum van activiteit: mei 2014
1  Bedank Toms11212
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juli 2014

Ik begrijp niet dat er zo veel mensen zijn die Artis prachtig vinden. Vorige week heb ik met kleinkind toch weer eens een bezoek gebracht en ik kwam er heel verdrietig uit.

Wat een armoede, al die ouderwetse en veel te kleine hokjes, waar de dieren uir ellende en verveling de hele dag in een hoekje blijven liggen. De meeste verblijven zijn bijna 100 jaar oud.

Als ik Artis vergelijk met Emmen, Ouwehands, Burgers, of Amersfoort, dan is het grote verschil het welzijn van de dieren. Deze 4 parken bewijzen dat het ook anders kan.

Daarom nogmaals. Afbreken dat Artis en een modern nieuw park bouwen ergens in het Amsterdamse bos.

Datum van activiteit: juli 2014
4  Bedank Gerrit H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2014

Artis is super leuk. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Je kan er een dagje mee vullen.
Jammer dat er weinig uitleg is over de dieren en dat wanneer er gefilmd wordt je geen korting krijgt. Want je ziet dan toch niet alles van de dierentuin. Het is een mooie dierentuin met leuke dieren.
Het menu in de keuken mag wel wat gezonder en betaalbaarder. Gezond eten voor de prijs van een patatje lijkt me een goed idee!

Datum van activiteit: mei 2014
Bedank Delano L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 juli 2014

Ook zonder dieren een heel mooi park. Met de dieren erbij maakt het het wel leuker. Maar ook heerlijk om er gewoon rond te lopen.

Datum van activiteit: september 2013
Bedank Paulus1012
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken