Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Maravilhoso”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Amsterdam, Noord-Holland

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 103 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Portugees
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
patikski
Rio Grande do Sul
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 december 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AndreaRoR ...
Malaga, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 februari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
florianaf ...
Borgaro Torinese, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vale25058 ...
Verona
Niveau 6 bijdrager
111 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ln B
Eyguieres, Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 7 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreaciv ...
roma
Niveau 6 bijdrager
255 beoordelingen
32 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 182 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
d d
Parijs, Frankrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen