“Voor ieder wat wils!!!”

Keukens: Nederlands, Hedendaags
Wijk: Centrum
Wijk: Centrum
5 december 2016 beoordeeld

Voor toeristen is dit een erg goede plek om vanaf het (verwarmde) terras te genieten van de "buzz" van het Rembrandtplein en Amsterdam.
Voor de local is dit een ECHT Amsterdams café met veel vriendelijkheid, goed personeel en gastvrijheid!!!
Op de beste plek van Amsterdam vind je het beste van Amsterdam!

Datum van bezoek: december 2016

13 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik en mijn vriendin hebben erg genoten van de overheerlijke rijkgevulde Club Sandwich met kip. We hebben zeer attente en goede service mogen ontvangen van Maaike (of Maartje) We voelden ons erg op ons gemak! Bedankt en ga zo door!

Datum van bezoek: augustus 2016
11 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het leukste cafe van Amsterdam ! Ik kom hier regelmatig voor een drankje. Het personeel is altijd vrolijk en behulpzaam. Vanaf het terras heb je een super uitzicht op het Rembrandtplein.

Datum van bezoek: juni 2016
24 februari 2016 beoordeeld

Lekkere capucino gedronken en smorgens prima ontbijtje gescoord voor een schappelijke prijs echt prima !

Datum van bezoek: februari 2016
8 januari 2016 beoordeeld

Gezellig cafe met vriendelijk personeel we kregen zelfs een gratis drankje aangeboden op nieuwjaarsdag.
De prijzen vallen er reuze mee wij komen zeker nog een keertje terug als we in Amsterdam zijn.

Datum van bezoek: januari 2016

Reizigers die Bruincafe 't Centrum bekeken, bekeken ook

In Bruincafe 't Centrum geweest? Deel je ervaringen!