Suzanne

Aanrader

5,0 van 5 bollen26 jan 2025 beoordeeld
Erg mooi en net hotel. Ze hebben een goed restaurant en ontbijt, sauna mogelijkheid en handige locatie rustig gelegen aan het park. Je zit op loopafstand van het centrum waardoor het perfect geschikt is voor een weekendje Amsterdam. We komen hier zeker nog een keer terug!
Datum van verblijf: januari 2025
  • Official Site
2.3 km van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park
Meer hotels in Amsterdam bekijken
Beoordeeld op 28 december 2024

Het personeel ontvangt je zeer warm en hartelijk. Geweldige service . Prachtige sfeervolle kamers met een alles wat je wenst. De lunch in de brasserie was ook erg goed en overtrof de verwachtingen. Heerlijk ontbijt. We komen hier graag terug.

Datum van verblijf: december 2024
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2024

Dear P7898CTangelav,

Thank you for your stay and taking the time to post such positive review! We're glad to hear how much you enjoyed your stay and how our staff was warm and cordial. We have also forwarded your comments to our team in Spring, and they thank you for your compliments.

Have a lovely day! We hope to welcome you back soon.

With kind regards,
Guest Relations Manager

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 december 2024

Super ontvangst personeel is aller aardigst, indrukwekkend hotel met een hele fijne persoonlijke sfeer.
Kamer was prachtig en de bedden fantastisch!
Hele fijne verzorgingslijn in de badkamer.
Het ontbijt was super!!
Wij komen gauw nog eens terug!

Datum van verblijf: oktober 2024
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2024

Dear Kristel,

Thank you so much for your review. We are very happy to learn about your overall experience in our hotel.

We are delighted to read such positive comments about our personalized atmosphere. We invest a lot of work and thought into our staff and personal attention, so it makes us very happy when guests notice this.

We Look forward to your return.

Kind regards,

Lars Buikes
Guest Relations Team

Beoordeeld op 9 september 2024

Fantastisch hotel, bijzonder vriendelijk en servicegericht personeel, heerlijk eten.
Alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf in Amsterdam.

Datum van verblijf: september 2024
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2024

Beste JnJNoraly,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij Pillows Maurits at the Park en dat ons vriendelijke en servicegerichte personeel, samen met het heerlijke eten, heeft bijgedragen aan uw onvergetelijke ervaring in Amsterdam.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een ander fantastisch verblijf!

Beoordeeld op 3 september 2024

Een 5-sterren Pillowshotel van het allerhoogste niveau. Prachtig verbouwd universiteitsgebouw in een groene oase met superkamers, 2 bars en 2 toprestaurants met een informele sfeer. Jong, internationaal en professioneel personeel en attent management. Prima gelegen en goed bereikbaar met auto, openbaar vervoer en schip (!) met een ruime parkeerkelder die goud waard is. Veel aandacht voor details zoals de extra's, bibliotheek en kunst. Voorwaar een boutique-hotel met een verdiende 'Tripadvisor Travellers Choice Award 2024'!

Datum van verblijf: augustus 2024

Beste W8660SQharryw,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn erg blij te horen dat u genoten heeft van uw 5-sterrenervaring bij Pillows Maurits at the Park en dat u onze prachtige locatie, kamers, bars en restaurants waardeerde.

Het doet ons deugd te weten dat ons jonge, internationale team en het attent management hebben bijgedragen aan uw verblijf. We waarderen uw complimenten over de aandacht voor detail en zijn trots op onze "Tripadvisor Travellers Choice Award 2024".

We hopen u in de toekomst weer te verwelkomen voor een ander onvergetelijk verblijf!

Beoordeeld op 29 juli 2024

Prima 5 sterren hotel dat de sterren meer dan waard is! Uiterst gastvriendelijk en behulpzaam personeel: niets is ze teveel! Hotel is van alle gemakken voorzien. Ook de rooftop bar is een echte aanrader. De kamers zijn prachtig ingericht en de bedden slapen vorstelijk.

Kamertip: Ga een drankje doen in de rooftop bar.
Datum van verblijf: juli 2024
Guest Relations Pillows Hotels Maurits at the Park, Guest Services / Front Office van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2024

Beste marcNuenen01,

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden was over uw bezoek bij ons. We hopen u voor een volgend verblijf nogmaals bij Pillows Hotels te mogen verwelkomen.

Team Pillows